Wij hebben de kennis, contacten en ervaring
om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken

Advies? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887020

Klantbeoordeling 9,4

Summer lounge party ★★★★★ 5 5 1

Summer lounge party

Zin in een zomers gevoel? Zak lekker onderuit op één van de relaxte loungekussens. Schop uw slippers uit. Voel het warme zand tussen uw tenen en laat uw smaakpapillen dansen met een lekker glas prosecco. Op de achtergrond hoort u relaxte loungemuziek. Sluit heel even uw ogen en u waant zich in Saint Tropez of op Ibiza…

Relaxte massages en verleidelijke cocktails
Ga voor de ultieme ontspanning en laat u heerlijk masseren. Of schud uw spieren los tijdens een opzwepende les salsa dansen. Laat u verleiden tot het maken van de heerlijkste tapas en activeer uw smaakpapillen met gevaarlijk lekkere Mojito’s en Caipirinha’s. Kunt u surfen of wilt u het leren? Probeer onze beroemde surfsimulator eens uit!

Soul en clubbin’
Langzaamaan wordt u wakker uit een hele fijne droom en hoort u relaxte soulmuziek. Droomt u nog? Nee, onze fantastische soulzangeres staat voor uw neus te zingen! Wanneer u heerlijk wakker bent gezongen is het tijd voor some clubbin’. De DJ staat klaar en de dansvloer lonkt. Geef u over aan de beste clubmuziek, gooi uw haar los en feest tot in de kleine uurtjes…

vanaf 49,50 p.p.

Details

Vanaf € 49,50 p.p.

Minimaal 50 personen

4 uur

Mogelijk op uw eigen locatie of een externe feestlocatie in Nederland

Summer lounge party ★★★★★ 5 (4) 5 1

Offerte aanvragen
De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van uw groepsgrootte en exacte invulling van het programma. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we doen u een passend voorstel op maat.

Heeft u vragen of bijzondere wensen?

Puur Rotterdam
Bel ons op 088-7887020
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Chat met ons

Reviews

Conservatorium Hotel

Summer lounge party
5 5 1
Het feest was erg geslaagd. Er waren helaas minder mensen dan we verwacht hadden, maar de sfeer was er niet minder om en het weer was heerlijk. Inderdaad een super locatie. Bedankt voor het organiseren.
★★★★★

Arriva

Summer lounge party
5 5 1
Ik had best wat noten op mijn zang, wilde er een echt leuke avond van maken. Alles was bespreekbaar en ook uitvoerbaar. Door de super service van Puur* Events hebben we een geweldige dag gehad. En weet je wat zo leuk was? We hebben allemaal genoten, ook degene die in de organisatie zaten!
★★★★★
Puur Feesten

Puur Feesten