Wij hebben de kennis, contacten en ervaring
om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken

Advies? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887020

Klantbeoordeling 9,4

Rollende keukens ★★★★★ 5 5 1

Rollende keukens

Als u van lekker eten en spannend entertainment houdt, dan is dit uw feestje! Verdeeld over de ruimte staan diverse food trucks en hoekjes met spannend entertainment. Bij de “ballentent” kan iedereen een oer-Hollands broodje gehaktbal proeven en de avond wordt vastgelegd door een professionele sneltekenaar. Karikatuur of niet, succes gegarandeerd!

Piepermobiel, Kokkie & Wokkie en een baqfiets…
Centraal deze avond staan alle rollende keukens die voor u naar de feestlocatie zijn gekomen. U geniet van friet en snacks bij de piepermobiel of laat gerechtjes wokken bij onze experts: Wokkie & Kokkie! Zij weten als geen ander het perfecte gerecht te wokken. Allemaal niet zo uw smaak? Bezoek dan onze baqfiets voor een héérlijke hamburger of neem een portie ouderwetse poffertjes! Voor de lekkere trek zijn er mierzoete suikerspinnen of de hartige popcorn bij onze popcorn- en suikerspinnenkraam.

Telefoonlezeres en een zingende ijscoman
Ondertussen draait de DJ de gehele avond sfeervolle hits. Even genoeg gegeten? Breng dan een bezoek aan onze telefoonlezeres en laat de toekomst voorspellen… Als afzakkertje kan iedereen plaatsnemen bij de wijn- of likeurproeverij. Onze shakers in de cocktailbar shaken de meest populaire cocktails in een mum van tijd. Onze zingende ijscoman is onweerstaanbaar. Met zijn stem en ijs verovert hij ieders hart. Als slot van deze heerlijke avond is het mogelijk om te eindigen met een spectaculaire vuurwerkshow!

vanaf 59,50 p.p.

Details

Vanaf € 59,50 p.p.

Minimaal 50 personen

4 uur

Mogelijk op uw eigen locatie of een externe feestlocatie in Nederland

Rollende keukens ★★★★★ 5 (1) 5 1

Offerte aanvragen
De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van uw groepsgrootte en exacte invulling van het programma. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we doen u een passend voorstel op maat.

Heeft u vragen of bijzondere wensen?

Puur Rotterdam
Bel ons op 088-7887020
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Chat met ons

Reviews

Avenu Autogroep

Rollende keukens
5 5 1
Top feest, wat een super organisatie we hebben genoten!! Bedankt!
★★★★★
Puur Feesten

Puur Feesten