Wij hebben de kennis, contacten en ervaring
om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken

Advies? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887020

Klantbeoordeling 9,4

De Parade ★★★★★ 5 5 1

De Parade

Het is een zwoele (zomer)avond. Kampvuren worden aangestoken en akoestische gitaarmuziek klinkt in de verte. Relaxed loopt u richting feestlocatie en een absurdistische kermis vol kleuren, attracties, kraampjes en muziek prikkelt uw zintuigen. Een cabaretesk duo in kleurrijke kleding verrast u met een lach en heerlijke gipsy cocktail. Zet uw mind in de relaxstand en geniet van een excentrieke avond vol bizarre en fantastische momenten!

Waterpijp, zweefmolen en silent disco
Maak uw hoofd helemaal leeg en stap in de zweefmolen. De wereld vliegt razendsnel aan u voorbij en langzaamaan komt u in een flow. Om in de flow te blijven kunt u in één van de chill out spots een ‘fruitige’ waterpijp roken. Al lurkend aan de waterpijp bedenkt u alvast of u straks uw hand laat lezen of een dansje waagt in de silent disco.

Waarzegster, sneltekenaar en culinariteiten
Wilt u liever weten wat de toekomst u zal brengen? Stap in de tent bij de waarzegster en laat de tarotkaarten spreken… Wilt u zichzelf voor altijd laten vereeuwigen? Ook dat kan! Een sneltekenaar weet razendsnel een karikatuur van u vast te leggen op papier. Lachen gegarandeerd! Lachen maakt hongerig en dat komt goed uit. Overal op locatie vindt u kraampjes met de lekkerste culinariteiten zoals ijs, suikerspinnen, pizza’s en hartige snacks. Ga lekker zitten aan één van de lange picknicktafels en geniet. Maar wees niet verbaasd als uw eten ineens verdwenen is! Want tijdens het eten schuift de tafelgoochelaar aan en verrast u met zijn meest bizarre en magische kunsten.

vanaf 49,50 p.p.

Details

Vanaf € 49,50 p.p.

Minimaal 50 personen

4 uur

Mogelijk op uw eigen locatie of een externe feestlocatie in Nederland

De Parade ★★★★★ 4.8 (5) 5 1

Offerte aanvragen
De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van uw groepsgrootte en exacte invulling van het programma. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we doen u een passend voorstel op maat.

Heeft u vragen of bijzondere wensen?

Puur Rotterdam
Bel ons op 088-7887020
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Chat met ons

Reviews

Connexxion

De Parade
5 5 1
Het was een ontzettend leuke dag zaterdag! We hebben erg genoten. Boften ook met het weer. Veel leuke reacties gehad van onze mensen. Middag- en avondprogramma werd leuk gedaan! Iedereen is er vol voor gegaan, ‘s middags en ‘s avonds. Kortom: zeer geslaagde dag en een top feest!
★★★★★

Philips

De Parade
5 5 1
Ik laat je graag nog even weten dat het enig was, afgelopen zaterdag. Iedereen heeft echt voluit meegedaan. De accordeonist is echt een vakman. Dank je wel!
★★★★★
Puur Feesten

Puur Feesten