Wij hebben de kennis, contacten en ervaring
om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken

Advies? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887020

Klantbeoordeling 9,4

Los in de skihut ★★★★★ 5 5 1

Los in de skihut

Haal de Tiroler lederhosen maar uit de kast want, jetzt geht’s los in de skihut. Op een locatie die is omgetoverd tot Tiroler skihut wordt u ontvangen door 2 schöner Tiroler mädl in klederdracht. In de verte klinkt muziek: ’Ich bin der Anton aus Tirooooool…..’ Dat wordt inhaken en gaaaaaan!

Skibroek hangen en sneewbal vangen
Drink een lekkere warme glühwein en ga mee in het Oostenrijkse winteravontuur. Welke collega ontpopt zich tot een ware Tiroler? Ontdek het tijdens het bierpul schuiven, skibroek hangen en sneeuwbal vangen. Voor de echte waaghalzen in de sneeuw is een een ski- en snowboardsimulator. Maak u klaar voor een wilde tocht!

Ich bin wie duuuuu
De DJ draait ondertussen heerlijke après-ski muziek. Ga samen met uw collega’s los op Ich bin wie du, Es gibt nur eingas, Vollgas, Wunderbar en meer! En wanneer u denkt dat het niet gekker kan komt onze fantastische Hollandse zanger optreden. Kan het nog uitbundiger? Kan het feest nog meer losgaan? Jazeker! Het dak gaat eraf op het après-skifeest!

vanaf 49,50 p.p.

Details

Vanaf € 49,50 p.p.

Minimaal 50 personen

4 uur

Mogelijk op uw eigen locatie of een externe feestlocatie in Nederland

Los in de skihut ★★★★★ 5 (4) 5 1

Offerte aanvragen
De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van uw groepsgrootte en exacte invulling van het programma. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we doen u een passend voorstel op maat.

Heeft u vragen of bijzondere wensen?

Puur Rotterdam
Bel ons op 088-7887020
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Chat met ons

Reviews

Loonbedrijf van der Lee

Los in de skihut
5 5 1
We hebben zeker reacties gehad, de hele (vorige) week als de mannen op kantoor kwamen hadden ze het erover en dat het een geslaagd feest was, en vooral het "ophalen" van diverse voorvallen was lachen en veel pret!
★★★★★

Ingram Micro

Los in de skihut
5 5 1
Dank jullie wel voor de super goede organisatie. De locatie was perfect en iedereen heeft genoten van een mooi feest. Wij kijken uit naar de foto’s Wil jij onze dank ook uitbrengen aan Bas en Clair. Volgend jaar zijn jullie weer de eerste die wij bellen voor het organiseren van ons feest.
★★★★★
Puur Feesten

Puur Feesten