Wij hebben de kennis, contacten en ervaring
om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken

Advies? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887020

Klantbeoordeling 9,4

Kerst- en nieuwjaarsfeest ★★★★★ 5 5 1

Kerst- en nieuwjaarsfeest

Kerstfeest of nieuwjaarsborrel organiseren?
Een kerstfeest op een locatie naar keuze? Op zoek naar entertainment, aankleding en heerlijke hapjes voor een spetterende nieuwjaarsborrel in uw eigen bedrijfshal? Op basis van uw wensen en budget maken we een passend voorstel op maat. Bel of mail ons en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!


Van A tot Z
Wilt u speciale uitnodigingen, een fantastische locatie, spetterende entree en geweldige muziek? Wilt u de feestlocatie compleet gethematiseerd, uitdagende workshops op locatie, eten en drinken en show? Ook dat kan! De meest originele locaties weten we moeiteloos te vinden, we laten tongstrelende catering serveren, kennen alle getalenteerde artiesten en laten ons niet met een kluitje het riet in sturen. Een mooie afsluiting van een succesvol jaar of een spetterend begin van het nieuwe jaar!

vanaf 29,50 p.p.

Details

Vanaf € 29,50 p.p.

Minimaal 50 personen

4 uur

Mogelijk op uw eigen locatie of een externe feestlocatie in Nederland

Kerst- en nieuwjaarsfeest ★★★★★ 4.8 (9) 5 1

Offerte aanvragen
De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van uw groepsgrootte en exacte invulling van het programma. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we doen u een passend voorstel op maat.

Heeft u vragen of bijzondere wensen?

Puur Rotterdam
Bel ons op 088-7887020
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Chat met ons

Reviews

iPROFS

Kerst en nieuwjaarsfeest
5 5 1
Ik wilde je nog even bedanken voor het geweldige feest zaterdag! Iedereen heeft een onwijs leuke avond gehad. Het was ook erg leuk hoe de kerstmeiden het deden. De fotograaf heeft flink zijn best gedaan en de DJ heeft het onwijs goed gedaan. Echt top!
★★★★★

ABN AMRO

Kerst en nieuwjaarsfeest
5 5 1
We vonden het feest super! De locatie, het eten, de band en het entertainment was goed. De sfeer was heel goed en we krijgen veel positieve reacties. De foto’s zijn erg leuk (vooral ook met de frames erbij!) Mogen wij trouwens het bord hebben? Dat zal leuk staan hier op de afdeling!
★★★★★
Puur Feesten

Puur Feesten