Wij hebben de kennis, contacten en ervaring
om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken

Advies? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887020

Klantbeoordeling 9,4

Time machine ★★★★★ 5 5 1

Time machine

If I had a time machine… Dit is uw kans! Reis tijdens uw feestavond door de tijd. Welk decennium is uw favoriet? Vindt u love, peace and joy in de jaren zeventig of trekt u liever uw aussie aan en gaat u met uw voetjes van de vloer in de jaren 90? Gedurende de avond speelt de DJ verschillende genres muziek. Stap met ons in de tijdmachine en ervaar het allemaal!
70’s / 80’sBurn baby burn.. DISCO INFERNO!! We starten de avond in de jaren 70 waar disco centraal staat. Onze showgirls ontvangen u met afropruiken en starten met een bijzondere dansact! Wij nemen u mee terug in de tijd van de plateau zolen, soulpijpen en disco night fever! Stap op de verlichtige dansvloer en tover uw discomoves uit de kast!

90’sAussie aan en gaan! We zijn aangekomen in de jaren 90 en de dansvloer wordt gedomineerd door onze showgirls. Zij geven een spectaculaire dansworkshop.. HAKKÛH! Niks voor u? Neem dan eens een kijkje in het computermuseum. Kent u de Nintendo 64 nog? Wij dagen u uit voor een potje Mario Kart!

00’s / NuWe zijn aangekomen in de jaren 00’s tot nu! R&B en Dance is in opkomst dus welke dansstijl u ook meester bent.. Alles is goed! Slowdancing, housen of twerken.. alles mag! Wanneer de voetjes even moeten rusten, geeft de haarstyliste u het kapsel van uw dromen. Vergeet geen één decennium en laat u ieder uur vastleggen bij onze fotohoek.

FutureBenieuwd wat u de komende tijd te wachten staat? Ga langs bij onze waarzegster en laat haar uw toekomst voorspellen. Neem een spacy cocktail en ga los op de dansvloer.. welk decennium het ook is, samen met uw collega’s dansen is ALTIJD een goed idee.

Reis met ons mee en herleef uw favoriete decennium, al het goeds in één!

vanaf 49,50 p.p.

Details

Vanaf € 49,50 p.p.

Minimaal 50 personen

4 uur

Mogelijk op uw eigen locatie of een externe feestlocatie in Nederland

Time machine ☆☆☆☆☆ 0 (0) 5 1

Offerte aanvragen
De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van uw groepsgrootte en exacte invulling van het programma. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we doen u een passend voorstel op maat.

Heeft u vragen of bijzondere wensen?

Puur Rotterdam
Bel ons op 088-7887020
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Chat met ons

Reviews

Puur Feesten

Puur Feesten