Wij hebben de kennis, contacten en ervaring
om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken

Advies? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887020

Klantbeoordeling 9,4

Back to the future ★★★★★ 5 5 1

Back to the future

Haal uw kledingkast maar overhoop en ga op zoek naar witte broeken, jurken, zilveren T-shirts en jasjes en maak u klaar voor een reis van een paar miljard lichtjaar. Want vanavond bekijkt u de wereld vanuit ‘outer space’! U komt binnen in een ruimte die volledig is aangekleed met planeten, sterren, asteroïden en futuristische visuals. Bij binnenkomst delen onze buitenaards mooie candygirls buisjes blauwe prosecco en glow in the dark sticks uit om langzaam in hogere intergalactische sferen te komen.

Sterrenstof, Space invaders en maanzaadijs
De avond wordt spetterend geopend met een futuristische lasershow. Bent u hierna benieuwd wat er voor jou in de sterren staat geschreven? Ontdek bij de astroloog wat de toekomst voor u in petto heeft. Na alle sterrenstof is het tijd voor wat intergalactische actie! Ga op één van de vintage spelcomputers de strijd aan in Space Invaders of Galaxian. En voor wie van alle actie trek heeft gekregen zijn er vele spacy lekkernijen zoals (outer)spacekoeken en maanzaadijs.

Rocket fuel, DJ/VJ en Silver lounge
Bij een spacy lekkernij hoort een spacy cocktail! Doe mee met de cocktailworkshop en maak de lekkerste Black Hole, Rocket Fuel of Darth Vader. ‘May the force be with you’! Hierna is het tijd om weer even met beide benen op de grond te komen. De DJ begint te draaien, de voeten komen van de vloer en de VJ zorgt voor mind blowing visuals! Tussendoor kunt u heerlijk onderuit gezakt relaxen in de ‘Silver Lounge’. Optioneel is de zuurstofbar bij te boeken. Neem plaats aan de bar en ervaar wat zuurstof met u doet. Puur of met een smaakje zorgt het voor vernieuwde energie om door te dansen tot de zon en ons stukje van de aarde elkaar weer gevonden hebben!

Een intergalactisch feest waar nog lichtjaren lang over nagepraat zal worden!

vanaf 49,50 p.p.

Details

Vanaf € 49,50 p.p.

Minimaal 50 personen

4 uur

Mogelijk op uw eigen locatie of een externe feestlocatie in Nederland

Back to the future ★★★★★ 5 (2) 5 1

Offerte aanvragen
De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van uw groepsgrootte en exacte invulling van het programma. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we doen u een passend voorstel op maat.

Heeft u vragen of bijzondere wensen?

Puur Rotterdam
Bel ons op 088-7887020
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Chat met ons

Reviews

Surfnet

Back to the future
5 5 1
Wij hebben zeer zeker een leuke avond gehad (veel positieve reacties gehad), na de lasershow kon ik er uiteindelijk zelf ook van genieten.
★★★★★

World Courier

Back to the future
5 5 1
Sorry dat ik een beetje laat reageer, maar wil je toch graag nog even laten weten dat we een hele toffe, en leuke avond hebben gehad zaterdag j.l. Het was voor iedereen nieuw en een hele leuke ervaring. We hebben allemaal enorm genoten. Hartstikke goed en nogmaals hartelijk dank.
★★★★★
Puur Feesten

Puur Feesten