Wij hebben de kennis, contacten en ervaring
om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken

Advies? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887020

Klantbeoordeling 9,4

Orthocenter BV ★★★★★ 5 5 1

Reviews

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel evenementen tot een groot succes gemaakt. Vele enthousiaste bedrijven (kijk maar) en particulieren vonden in Puur* Events een betrouwbare evenementenorganisator die snel en creatief meedenkt. En dat tegen concurrerende prijzen. Door een snelle communicatie en efficiënte planning creëren we een succesvol programma dat bij u past. Sluit u aan bij de rij tevreden klanten en ontdek wat Puur* Events bedoelt met beleven, genieten, onthouden…

Bakker Hillegom BV

Feest op maat
5 5 1
Al snel was het voor Puur* Events duidelijk wat onze wensen waren voor ons 65 jarig jubileumfeest. Na wat gesprekken wist Puur ons enthousiast te maken met een mooie offerte voor een geweldige dag in het mooiste gedeelte van Amsterdam! Vooral de extra “Amsterdamse tintjes” die door Puur werden voorgesteld gaven ons het gevoel dat er echt met ons werd meegedacht en dat zij ons een geweldige dag zouden bezorgen. Toen het eenmaal zo ver was heeft een ieder optimaal genoten en was het programma ook nog eens goed voor een stukje teambuilding. Het programma was speels, educatief en erg gezellig. Vooral het zingen van de Amsterdamse liederen, en de begeleiding daarbij, was een echte sfeermaker aan het begin van de avond en gaf ons een feestelijk gevoel. Kortom, een jubileumfeest om nooit meer te vergeten!
★★★★★

Vivium

Proud to be Fout
5 5 1
Wilde je nog bedanken voor de goede organisatie van ons feest! Het was van iedereen een super geslaagde avond om nooit te vergeten… Ondanks dat niet de hele zaal gevuld was is het goed los gegaan! Volgens mij heb ik je persoonlijk aan het eind van de avond al wel bedankt, dat weet ik niet precies meer haha... Maar bij deze alsnog bedankt!
★★★★★

Doornebal

Feest op maat
5 5 1
Via deze mail wil ik je vriendelijk bedanken voor de geweldige dag die jullie ons bezorgt hebben. Tot nu toe heb ik ook van al mijn collega’s alleen maar zeer positieve berichten ontvangen. Wil je Lars en Laurens ook bedanken voor hun geweldige inzet. Ook via deze mail mijn dank aan jou voor je professionele maar ook vriendelijke inzet.
★★★★★

S.C. Johnson Europlant BV

Back to the seventies
4 5 1
Bedankt voor de foto’s, geeft een indruk wat er gedaan is. Jij bedankt dat je aanwezig was de hele avond.
★★★★☆

Comtest Nederland

Pirates of the Caribbean
5 5 1
Als eerste wil ik vandaag jullie meer dan hartelijk danken voor het organiseren, meedenken en plannen van een ongelooflijke geweldig zeer geslaagde feest. Vanaf de allereerste opvang bij de bus, de Pirate Girls, het zingen, de catering en niet te vergeten de bemanning aan boord het was allemaal super en tot in de puntjes verzorgd. Nogmaals dank je wel voor je goede zorgen die deze dag onvergetelijk voor Comtest hebben gemaakt. Heel veel succes de komende dagen en wie weet tot ziens.
★★★★★

Combi Gas BV

Bij ons in de Jordaan
5 5 1
Wij kijken terug op een geslaagd feest. Top locatie en ook het eten was goed. Dank voor de organisatie!
★★★★★

Koninklijke Metaalunie

Hollywood feest
5 5 1
Het was een fantastisch feest, dank voor jullie bijdrage daaraan....en Marvin was geweldig!!...hij deed het met veel enthousiasme en helemaal perfect...ook complimenten over de inzet van de anderen van jullie organisatie!!. Het was in 1 woord top!!
★★★★★

GameHouse

Feest op eigen locatie
4 5 1
Absoluut goede reacties ontvangen! Ik heb nog niet officieel geëvalueerd maar de geluiden tot nu toe zijn goed. - Winter Wonderland
★★★★☆

Axxicom Airport Caddy

Winter Wonderland
5 5 1
Wat hebben we genoten van het feest! Het zag er werkelijk fantastisch uit en iedereen heeft het er nog over. Hartelijk bedankt voor alles, ook voor Lars onze complimenten hij heeft het geweldig gedaan, hij luisterde echt naar onze wensen. Wellicht tot volgend jaar!
★★★★★

Loostad

5 5 1
Geweldige ontspannen avond gehad met personeelsfeest Ufkes en Loostad. Sublieme locatie, fantastisch weer, fijn gezelschap en heerlijk eten. Wat wil een mens nog meer. Zeer de moeite waard.
★★★★★

Rotra

Pianobar
5 5 1
Rotra Forwarding b.v. is een internationaal opererende organisatie die voor haar internationale contacten meermaals van de diensten van Puur Feesten gebruik heeft gemaakt. De activiteiten die Puur Feesten voor onze internationale gasten heeft georganiseerd, waren niet alleen meer dan uitstekend georganiseerd maar ook perfect uitgevoerd. Rotra heeft met het geweldige organisatietalent van Puur en goede prijsstelling bij onze gasten een onvergetelijke indruk kunnen achterlaten. Onze gasten hebben Amsterdam goed leren kennen door het geweldige programma en de mooie hotelovernachtingen. Onze complimenten voor Puur feesten!!
★★★★★

Chubb Varel Security B.V

Moulin Rouge
5 5 1
Mag ik jullie ontzettend bedanken voor de geweldige leuke goed geregelde avond vol spanning en gezelligheid. Het was in de eerste instantie zoeken naar een avond waarin een ieder aan zijn trekken kon komen. Dit valt natuurlijk niet mee. Maar al gauw zijn wij via het internet gestrand op Puur* Events. Daar konden wij uit de diverse thema’s een keuze maken. Wij hadden gekozen voor Moulin Rouge. Nadat ik telefonisch zo super te woord ben gestaan werd ons een offerte gemaild en waren wij het vrij snel eens over de gang van zaken. Ik moet jullie complimenteren over de onderhandelingen. Er is geen enkel woord gelogen dat het een super avond zou moeten zijn. DIT WAS EEN TOP AVOND! Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de prettige samen werking namens al mijn collega’s van ChubbVarel Security bv. Graag ontvangen wij nog de link voor de foto’s
★★★★★

Cardiologie Centra

Halloween horror night
5 5 1
Het was een groot succes en heel veel dank hiervoor!
★★★★★

GVB

Feest op eigen locatie
5 5 1
Alle aanwezigen vonden het feest geweldig. Ik wil jou en jouw team dan ook bedanken voor het prima organiseren en uitvoeren van de festiviteiten. GROTE KLASSE!!! Bedankt en zeker tot ziens! - Wild wild west
★★★★★

Gemeente Amsterdam

80's party
5 5 1
Het stadsdeel Slotervaart werd opgeheven en gaat op in stadsdeel nieuw West. Dit moest feestelijk worden ingevuld voor het personeel van 300 personen. Een schitterend 70’s – 80’s feest werd door Puur* Events georganiseerd in de hal van het World Fashion Centre. Een discovloer, divers entertainment, de aankleding en catering, alles tot in de puntjes ingevuld door Puur* Events en een daverend succes.
★★★★★

Vallei Tandartsen

Proud to be Fout
5 5 1
Het was een heel erg leuke avond. Vanmorgen werd er ook enthousiast over gesproken. Leuk om te horen! Foto's zijn ook erg leuk! Deze hebben we gelijk op intranet geplaatst. Alles was naar wens. Nogmaals bedankt voor de goede organisatie!
★★★★★

HLB Blömer Accountants

Winter Wonderland
5 5 1
Wat een leuke foto’s! Geeft een mooi beeld van een geslaagde avond. Wij hebben ook vandaag alleen maar positieve en enthousiaste reacties gehoord. Het was super. Nogmaals dank!
★★★★★

Rabobank Nederland BV

Feest op maat
5 5 1
De avond zelf was super, we hebben allemaal heel erg genoten! Alles was naar wens, bedankt voor al je hulp!
★★★★★

de Vries & van de Wiel

Bij ons in de Jordaan
5 5 1
Op vrijdag 18 november vierden wij het heugelijke feit dat ons bedrijf 65 jaar bestaat! Wegens het feit dat wij vorig jaar verhuisd zijn van het West-Friese Schagen naar de hoofdstad vonden wij toepasselijk dat het feest gegeven moest worden in Amsterdam. Samen met Puur Events is de prachtige Amsterdamse kroeg Heffer gevonden in het voormalig accijnshuis van Amsterdam. Deze kroeg heeft een super Amsterdamse uitstraling en door de indeling is het direct gezellig. Bij binnenkomst is iedereen ontvangen door twee prachtig uitgedoste ‘Ik hou van Holland’ dames. Onder begeleiding van ouderwets live Mokums accordeonmuziek deelden zij een echt pikketanussie uit. De kroegsfeer was grandioos, gezellige drukte en iedereen had het goed naar zijn/haar zin. De boekjes met smartlappen teksten gingen in de rondte en de Amsterdamse liederen galmden al gauw door het café waarbij lekker werd meegezongen. Na de smartlappen was het tijd voor de DJ (tevens zanger) en konden er verzoekjes worden ingediend; al snel gingen de voetjes van de vloer en werd er spontaan meegezongen! Ook was er nog de mogelijkheid om door middel van een virtual reality bril een achtbaansensatie te ervaren. De heerlijke hapjes en drankjes waren in overvloed en het lopend buffet had een groot assortiment; wat iedereen zich goed liet smaken. Kort samengevat: een pracht feest, met alle lof voor de organisatie.
★★★★★

Gédé verpakkingen

Bij ons in de Jordaan
5 5 1
We hebben allemaal erg genoten van de Jordanese Feestavond. Eten en drinken was prima en goed verzorgd. De dj annex zanger was ook top en wist later op de avond een ieder toch de vloer op te krijgen. Al met al een zeer geslaagde avond voor jong en iets ouder. Bedankt voor de samenwerking en we blijven aan jullie denken als we wer een keer naar Amsterdam gaan.
★★★★★

Eneco

Werelds feest
5 5 1
Complimenten voor het geweldig leuke feest! En de foto’s zijn ook superleuk! Vooralsnog hoor ik alleen maar positieve verhalen. De reacties die ik kreeg daar en ook nu weer zijn erg goed. Ze vonden het geweldig leuke avond, en dat vind ik ook! Heel erg bedankt voor jullie hulp, het was een topavond.
★★★★★

Rabobank Nederland BV

Feest op maat
5 5 1
We hebben vanmiddag als organisatieteam de feestavond geëvalueerd. We kijken terug op een zeer geslaagde avond waar nog steeds over wordt nagepraat!
★★★★★

Axis & Stuifmeel

Bij ons in de Jordaan
5 5 1
Om zes uur werden we afgezet bij een Amsterdams eetcafé, waar we heerlijk hebben gegeten en de sfeer echt op zijn Amsterdams was door de zanger en zangers die heerlijke Amsterdams nummers zongen.We werden met open armen ontvangen door de eigenaar en eigenares, hebben die avond een topavond gehad om nooit meer te vergeten. Namens alle mensen van AXIS & Stuifmeel, Puur* Events bedankt!!
★★★★★

RIVM

Feest op maat
4 5 1
We hebben erg leuke reacties gehad en een hele leuke dag! We hebben absoluut genoten van de dag en zouden jullie zeker aanraden als iemand iets dergelijks wil organiseren. De mensen waren zeer enthousiast, het ik hou van holland spel was boven verwachting en het eten erg goed.
★★★★☆

Qualogy Holding

Winter Wonderland
5 5 1
Ja, we vonden het Kerstfeest helemaal geweldig! Leuke locatie, lekker eten, mooi programma en het personeel was ook geweldig. En wat zijn de foto's gaaf geworden. Nogmaals onze dank.
★★★★★

Moordspel diner
5 5 1
Heel leuk! Veel gelachen. Ik hoop dat de begeleidster niet een nervous breakdown eraan heeft overgehouden. Bedankt!
★★★★★

CMIS Group

Feest op maat
5 5 1
Het was geweldig! We hebben het ontzettend leuk gehad. Marvin was ook een uitstekende gastheer.
★★★★★

iPROFS

Kerst en nieuwjaarsfeest
5 5 1
Ik wilde je nog even bedanken voor het geweldige feest zaterdag! Iedereen heeft een onwijs leuke avond gehad. Het was ook erg leuk hoe de kerstmeiden het deden. De fotograaf heeft flink zijn best gedaan en de DJ heeft het onwijs goed gedaan. Echt top!
★★★★★

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde

Gek op Holland dinnershow
5 5 1
Ik wilde je even laten weten dat ons personeelsuitje afgelopen zaterdag, mede door jullie organisatie, erg geslaagd was. De ik hou van Holland quiz was erg leuk, goede presentatrice en het eten bij den Draeck was ook erg goed. Bedankt voor het organiseren.
★★★★★

Vestia Rotterdam Feijenoord

Winter Wonderland
5 5 1
Ik kan niet anders zeggen dat het allemaal prima geregeld was. De collega’s hebben een leuke avond gehad met voldoende eten en drinken zoals beloofd. De sfeer zat er goed in en de voetjes gingen tot sluitingstijd van de vloer.
★★★★★

VU Medisch centrum

Budget party
5 5 1
We hebben er echt van genoten. Het liep allemaal prima. Iedereen was erg tevreden en we hebben afgesproken dat we jullie site door zouden geven want er waren er veel nieuwsgierig hoe we dat geregeld hadden. Ook namens mijn collega Rita Platteel bedankt voor de goede service
★★★★★

ADC Autogroep

James Bond party
5 5 1
Via deze weg willen wij alle mensen die bijgedragen hebben aan het spetterende James Bond feest van afgelopen zaterdag hartelijk bedanken. Het was een super feest. We hebben vandaag en zaterdag alleen maar positieve reacties ontvangen, dus aan jullie en uiteraard alle mensen van de Kastanjehof in Gemert alle lof!! Iedereen is super benieuwd naar de foto’s die gemaakt zijn, dus als je ons een seintje wilt geven als de foto’s beschikbaar zijn, kunnen we nog even nagenieten van een voortreffelijke avond!
★★★★★

Nike

Feest op maat
5 5 1
Thank you for supporting us on this day! We found the organization and execution to be very well done, and appreciated the flexibility during the meeting. The location was good and of course we got very lucky with the weather. Happy to work with you again in the future!
★★★★★

KBNL

Feest op maat
5 5 1
Namens alle mensen die mee geweest zijn, onze complimenten voor jullie organisatie! We hebben een zeer gezellige en geslaagde avond gehad. Ik had vanochtend al meteen een aantal enthousiaste bedankjes in mijn mail-box. Mensen vonden de combinatie erg leuk, maar waren ook zeer lovend over de locatie. Bedankt voor de fijne avond en ook veel complimenten aan Willem en de bediening.
★★★★★

Schans Installatie BV

Gek op Holland
4 5 1
Wij vonden het een leuke feestavond. Het blijft gezien de grote van de groep en de verschillende mensen altijd moeilijk. De boottocht was voor vele erg leuk! Ook bij Jantjes verjaardag waren smartlappen, eten en artiest perfect. Er viel alleen een tussendoor een passief stuk, maar al met al een geslaagde avond!
★★★★☆

Crucell

White Party
5 5 1
Wat een gave foto’s, heel erg leuk en mooi gedaan! We krijgen veel goede en positieve reacties! Zou ik je mogen vragen naar de naam en contactgegevens van de fotograaf? Wellicht kunnen we hem ook eens vragen voor andere PV of Crucell activiteiten.
★★★★★

CDA Tweede Kamer Fractie

Feest op maat
4 5 1
Het is een goede dag geweest. Veel dank voor de goede service!
★★★★☆

Cofely

Kerst en nieuwjaarsfeest
5 5 1
Het feest was weer super geslaagd! Iedereen heeft ontzettend genoten van de avond. En iedereen is weer veilig thuis gekomen. Bedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!
★★★★★

Microsoft

Bij ons in de Jordaan
5 5 1
Hartelijk dank voor de perfect organisatie van onze avond in Amsterdam. De locatie keuze was perfect! Voor de aanwezigen een heel aangename ervaring in Amsterdam die velen zich nog even zullen herinneren.
★★★★★

Schiphol Group

Gek op Holland
5 5 1
Ik heb hele goede en positieve reacties gekregen over jullie. Iedereen heeft het deze dag naar zijn zin gehad. Wij willen jullie bedanken voor de leuke dag en de goede begeleiding. Ook de medewerkers van Thalia willen wij bedanken. Het Hollandse feest was top. Nogmaals bedankt voor de leuke dag!
★★★★★

Solvinity

Feest op maat
5 5 1
Heel erg bedanken voor de goede zorgen. De Magische man was erg in trek, de ballonnen mooi, de actrice viel in de smaak en de spellen mannen waren ook keurig op tijd. Alles goed geregeld dus wat mij betreft doen we dit vaker via Puur.
★★★★★

De Rechtspraak

80's party
5 5 1
We hebben echt genoten afgelopen donderdag. Mijn complimenten!! Het enige wat ik heel jammer vond waren de laatste afmeldingen en dan het feest niet druk bezocht is, maar dat is ook weer een leer proces voor het volgende feestje. Heel erg bedankt en tot het volgende event!
★★★★★

Berko Kompressoren

Feest op maat
5 5 1
Gelukkig hebben de begeleiders goed aangevoeld hoe wij het ervaren hebben. Wij hebben als Berko een prima dag in Amsterdam gehad. Het was jammer van de regen in het begin, maar de oplossing om iets langer te wachten , in Werck, was een juiste en daarna hebben we een fantastische ervaring in de grachten gehad. Het eten op de boot was goed en de sfeer zat er goed in, dus wij hebben een hele positieve ervaring gehad door deze dag. Ik heb ook veel positieve reacties van de collega’s gehad, er zijn er altijd wel die iets anders of minder of meer gehad hadden willen hebben, maar het overgrote deel van de reacties was erg positief. En daar is het om te doen, dus die opzet is in ieder geval geslaagd geweest. Wil jij de begeleiders nog bedanken voor hun inzet, want zij hebben het geheel goed begeleid.
★★★★★

Guidion

Winter Wonderland
5 5 1
Iedereen heeft echt een top avond gehad vrijdag, we zijn nog steeds allemaal aan het bijkomen… Heel in het kort de feedback die ik heb gehoord: – top locatie voor zo’n feest met zo’n thema (er zijn er velen tot 4 uur ‘s ochtends gebleven) – eten was erg lekker – qua organisatie liep het allemaal gesmeerd
★★★★★

Loontjens Automaten BV

Dinnershow Around the World
5 5 1
Ja, ik ben eindelijk opgedroogd!!! Maar wat was het geweldige dag! Bedankt hiervoor, en bedankt voor de foto's en filmpjes, erg leuk om een aandenken te hebben.
★★★★★

Politie Amsterdam-Amstelland

Budget party
5 5 1
Ik had mij voorgenomen je (verleden week) donderdag te mailen maar helaas kwam het niet uit ivm mijn werkzaamheden. Het was een top dag heel goed geregeld en op de locatie werden wij zeer vriendelijk ontvangen! Door jullie collegae. Al met al heel goed geregeld! Ik kan alleen maar een grote compliment geven op jullie PUUR organisatie, ik geef het zeker door aan anderen. Bedankt voor de prettige samenwerking.
★★★★★

KLINGER BV

Feest op maat
5 5 1
Voor 150 man een bedrijfsfeest organiseren kun je aan Daisy Durlacher van PUUR wel toevertrouwen. 10 december 2016. Het was spectaculair; met 3 bussen vertrekken we vanuit Rotterdam richting Amsterdam. We treffen een gezellig, modern/chique ingericht restaurant I-dock waar we buitengewoon heerlijk hebben kunnen dineren. Overigens met een waanzinnig goede band/zangeres en een sublieme magician Alex Conradi. Vervolgens stappen we aan boord van drie sfeer- en stijlvolle salonboten (Koffie, thee, dessert, bier, wijn) om Amsterdam Light Festival te bewonderen met als hoogtepunt vuurwerk bij het Amstel Hotel en een flyboard act die aan het eind z'n act de vlag van ons bedrijf de lucht in hield. Heel indrukwekkend! Een uurtje later meerden wij aan bij Heineken Experience alwaar het feest los barstte. Een bijzondere en fijne locatie (vooral qua akoestiek) ; wederom een geweldige band, mooie danseressen, uitnodigende led-dansvloer, uitgebreide whiskyproeverij, 2 casinotafels, cocktailbar en een fotohokje om wat hysterische momenten vast te leggen ;-) Het ontbrak ons aan niets. Wat we name erg fijn vonden was dat op iedere locatie, op ieder moment iemand van PUUR aanwezig was en de organisatie en het programma in de gaten hield. Wij hoefden nergens op te letten en konden zelf dus ook volop genieten van ieder moment. Complimenten ook aan de fotograaf, die hele sfeervolle beelden heeft vastgelegd. En de gehele reportage nog snel heeft verstuurd ook!! De reacties van alle collega's waren zeer positief. Iedereen heeft genoten; het was een geslaagd bedrijfsfeest waar we met z'n allen met veel plezier op kunnen terugkijken ! Melissa Lion KLINGER BV
★★★★★

Kluwer

Winter Wonderland
5 5 1
Wat was het leuk afgelopen vrijdag, hoor alleen maar positieve reacties, iedereen vond het een geslaagd feest, ook de directie. Bedankt voor de goede zorgen!
★★★★★

Syngenta Flowers

Casino party
5 5 1
Ik wil jullie enorm bedanken voor vrijdagavond en een pluim aan event manager Yvonne wat een top wijf! Het is allemaal erg goed en leuk gegaan. Het casino is ook goed gegaan en uiteindelijk zijn er volgens mij maar 2 of 3 mensen niet mee gegaan.
★★★★★

DHL

Proud to be Fout
5 5 1
DHL, een topbedrijf, waar Puur* de opening van een nieuwe terminal in Belgie heeft mogen organiseren. Zowel personeel als relaties waren uitgenodigd, ca 1100 mensen. Het doel was een relatieversterkend evenement te organiseren, waarbij de trots voor het bedrijf voorop stond. Na de opening en verschillende festiviteiten moest de dag worden afgesloten met een groots feest. Puur* Events heeft niet alleen het budget bewaakt en gezorgd voor een strakke logistiek, maar vooral onze ideeën voortgekomen uit creativiteit en passie voor de pure beleving hebben gezorgd voor een onvergetelijke belevenis. Een spectaculaire opening ondersteunt door de tissue act en stoere vuurkunstenaars en uiteindelijk een fantastisch eindfeest met verschillende optredens en catering stonden op het programma.
★★★★★

Zorgbalans de Moerberg

Proud to be Fout
5 5 1
Het was in alle opzichten een geslaagde feestavond. Bijna iedereen had de moeite genomen om zich te verkleden, hetgeen al direct voor een goede sfeer zorgde. Neem daarbij de goede organisatie en enthousiaste medewerkers vanuit jullie organisatie en dan wordt het vanzelf een goed feest! Iedereen heeft ervan genoten, dus dank voor ieders inzet voor en op die avond.
★★★★★

GPI BV

Feest op maat
5 5 1
Ik heb het erg naar m’n zin gehad zaterdag tijdens het door jullie georganiseerde feest de organisatie was prima geregeld. De reacties van mijn collega’s zijn erg positief. Bedankt en tot volgend jaar!
★★★★★

RUIG

Feest op maat
5 5 1
Het was geweldig! Bediening de 2- Gerda’s , Erik en de Kapitein waren geweldig. Complimenten ook aan de cateraar het eten was van prima kwaliteit en genoeg. Hoewel het slecht weer was (veel regen ) ging het allemaal prima. Het enige minpunt was dat de boot eigenlijk te klein was voor 100 personen. Vooral met het eten als iedereen met bordjes etc. loopt. Voordeel daarvan was weer je spreekt iedereen. 1 opmerking was : het lijkt wel een donkerbruin cafe! Zo vol is het hier, maar wel gezellig.
★★★★★

EBW Installatietechniek BV

Back to the seventies
5 5 1
Het feest was zeer geslaagd. Zelfs vele van onze “stoere” monteurs stonden op de dansvloer. Helaas durfde het gros het niet aan om in aangepaste kledingstijl te komen maar van de beschikbare accessoires werd goed gebruik gemaakt. We kijken uit naar de foto’s! Bedankt voor alle goede zorgen! Top georganiseerd, superleuke DJ!
★★★★★

Inspectie Jeugdzorg

Winter Wonderland
4 5 1
Volgens mij heeft iedereen het naar zijn zin gehad ja. De goochelaar was ook weer een doorslaand succes. De tekenaar viel ook in goede aarde.
★★★★☆

Marshoek BV

Feest op maat
5 5 1
Het was top vrijdag! En wat hadden we mooi weer…
★★★★★

Jongeneel Transport

Proud to be Fout
5 5 1
Bedankt voor de foto's ze zijn inderdaad leuk geworden, maar wat wil je met zo'n uitgedoste groep. Super leuk dus!! We hebben een vreselijk leuke avond gehad met heel veel gezelligheid! Het moest even op gang komen maar...... het kwam allemaal goed! Ik vond het fijn dat Lars aanwezig was om de boel in de gaten te houden en in te spelen op de situatie, toppie! Nogmaals bedankt voor al jullie goede zorgen en wie weet tot een volgend feestje!
★★★★★

UWV

Feest op eigen locatie
5 5 1
Het door jullie georganiseerde 70’s feest was erg geslaagd. Iedereen heeft enorm genoten en mijn collega’s vragen om herhaling. - Back to the seventies
★★★★★

Gall & Gall

Gek op Holland
5 5 1
We hebben een bijzondere avond gehad. Ik persoonlijk heb in tijden niet meer zo gelachen. Er waren een paar jongeren onder ons die iets meer actie hadden verwacht. Jammer,maar het moest voor jong en oud leuk zijn en je kan het nu eenmaal niet iedereen 100% naar de zin maken. Wij hebben in ieder geval een leuke avond gehad! Temeer omdat hij niet wist wat we gingen doen. Ik zal het de mensen echt aanraden om zoiets te organiseren. Bedankt voor de organisatie en tot ziens!
★★★★★

Alfalaval

Halloween horror night
4 5 1
Het was een zeer geslaagde avond.
★★★★☆

ROVA

Winter Wonderland
4 5 1
Het feest was inderdaad zeer geslaagd, wij hebben een leuke avond gehad!
★★★★☆

Haas-Mondomix BV

Gek op Holland
5 5 1
Met dank voor begeleiding van ons feest, we hebben het erg gezellig en plezierig gehad, mede door jouw (en Edward’s en Lars) goede en accurate opvolging van zaken. Bedankt, en tot de volgende keer!
★★★★★

ING Bank

Werelds feest
5 5 1
Het was super. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad en alles was prima geregeld ook van jullie kant dus dank daarvoor! Pubquiz erg leuk gepresenteerd, petje af voor Michel. Korte wandeling was met het warme weer erg welkom dus dat was zeker niet erg ;) Esprit was top, terras open was helemaal geweldig en het feest was ook geslaagd. Eten was lekker (ook belangrijk!). Feest was ook leuk, dj goed en toegankelijk we hebben zelf uiteindelijk ook nog 1,5 uur gedraaid wat heel leuk was… Kortom, goed geregeld… Ik heb ook veel complimenten gekregen over de avond dus we zijn zeker tevreden. Tot de volgende keer.
★★★★★

Vinmar International BV

Tropical paradise
5 5 1
Het feest was meer dan geslaagd. Iedereen was enorm enthousiast over alles: de illusionist, de band, de locatie, de muziek… Ik had me geen betere verjaardag kunnen wensen!
★★★★★

Punt Systeembouw

Kasteelfeest
5 5 1
Ik was er zelf niet bij zaterdagavond, maar de collega’s die ik gesproken heb, inclusief mijn 2 “bazen”, waren erg enthousiast. De likeurproeverij tijdens het feest vonden ze allemaal heel erg leuk en de Middeleeuwse locatie en het diner waren ook een succes. Heb nog even nagevraagd of er nog enkele “minpuntjes” waren maar dat was niet aan de orde. Ik concludeer hieruit dat het een geslaagde avond was!
★★★★★

Casema

Feest op maat
5 5 1
Wij hebben het afgelopen vrijdag super naar ons zin gaat. Gelukkig hadden we het weer mee! De collega’s waren ook erg positief! Het contact is prima verlopen en onze vragen werden steeds snel beantwoord!
★★★★★

WEA Accountants & Adviseurs

Hollywood feest
5 5 1
De avond is zeer geslaagd verlopen, we hebben eigenlijk alleen maar positieve reacties gehoord. Wij waren en zijn zeer tevreden over jouw/jullie organisatie. Er zijn altijd wel wat punten die anders gaan dan je denkt, maar dat hebben de collega’s niet gemerkt. Het was een hele gezellige avond. Bedankt voor de goede zorgen voor en tijdens het feest. Mocht er in de toekomst nog eens iets te organiseren zijn, dan hou ik jullie zeker in gedachten!
★★★★★

Avenu Autogroep

Rollende keukens
5 5 1
Top feest, wat een super organisatie we hebben genoten!! Bedankt!
★★★★★

Matrix Fitness

Casino party
5 5 1
Ik heb alleen maar goeie reacties gehoord, het was super leuk. Tafelgoochelaar was briljant en de jongens achter de tafels waren ook heel goed. Eten was goed en deze ruimte van Mereveld was perfect voor ons groep. Voor een feest in de avond denk ik meer geschikt dan de ‘witte’ zaal die we eigenlijk hadden. Kortom, niets te klagen. Dank voor de prettige samenwerking en wie weet voor de toekomst, we weten jullie te vinden.
★★★★★

Cardia

Feest op maat
5 5 1
Bedankt voor een zeer geslaagd feestje afgelopen vrijdag. Ik heb alleen maar lachende gezichten gezien en er is heel veel gedanst… Nogmaals bedankt en misschien tot volgend jaar!
★★★★★

Prins Staalhandel BV

Kasteelfeest
5 5 1
Ik wil jullie bedanken voor een onvergetelijke avond. Iedereen heeft enorm genoten. Alles was ook goed: Personeel, de bediening, het eten en de dj. Eventmanager Anna-Maria was ook echt een aanwinst. Als het goed is zijn er een hoop foto’s door jullie gemaakt dus daar ben ik heel benieuwd naar. Hartelijk dank voor de goede zorgen en voor de onvergetelijke avond…
★★★★★

Ministerie van Defensie

Maffia night
5 5 1
We vonden het feest erg leuk, het was goed geregeld allemaal. Bedankt, en tot een volgende keer!
★★★★★

Sushi Ran

Casino party
4 5 1
We hebben het erg naar ons zin gehad allemaal. Het begon gelijk al spannend doordat de dames met naaldhakjes over een dunne loopplank aan boord moesten, maar dat ging gelukkig goed. Ik heb over het algemeen alleen maar positieve geluiden gehoord. Er is volop gedronken, gedanst en gegokt. Ook de catering was prima in orde. Het enige nadeel was wel een beetje het weer, dus volgend jaar ga ik wel aansturen op een bedrijfsfeest in juni. Bedankt voor de organisatie, we zullen aan Puur Events denken als we volgend jaar weer een bedrijfsfeest organiseren.
★★★★☆

Bureau Jeugdzorg

Kerst en nieuwjaarsfeest
5 5 1
We willen jullie heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking bij het Nieuwjaarsontbijt! Zonder jullie enorme inzet en enthousiasme was het nooit zo’n groot succes geworden!!
★★★★★

80's party
4 5 1
Het was een geslaagde avond! Er was voldoende eten, leuke muziek en grappige spelletjes. De bloemen kettingen waren leuk omdat deze soms ook licht gaven door het speciale licht van de disco. De magic man werd als heel erg leuk ervaren, een absolute topper. Het was fijn communiceren met Puur en de mensen van Het Oude Tolhuys. Top!
★★★★☆

Abecon Informatiesystemen B.V.

Feest op maat
4 5 1
Het was zaterdag en erg geslaagde dag geweest, iedereen heeft genoten! De gidsen waren ook erg leuk, gezellig en wisten veel te vertellen. We hebben genoten van onze dag! Bedankt voor de geslaagde dag en alle hulp!
★★★★☆

Bouwbedrijf Rijk

Feest op maat
5 5 1
We hebben een super feest gehad, alleen maar positieve reacties en de verhalen zullen nog wel komen! Ik wil jullie bedanken het programma zat echt super in elkaar het liep allemaal perfect. In 1 woord geweldig! Ik was de laatste paar dagen behoorlijk zenuwachtig, maar gelukkig was ik niet alleen… Want als zelfs jij er van droomt dat het allemaal fout gaat… Toen ik dat hoorde had ik gelijk het gevoel dat gaat goed komen vanavond want als jij er zelfs van droomt dan is dat een teken dat je er echt mee bezig bent! Nogmaals mijn complimenten voor hoe het allemaal is verlopen en hoe jullie ons hebben ontvangen ook je collega (sorry ben haar naam kwijt) dat gaf een heel goed en warm gevoel. Echt alles was goed, de dansact de DJ en al het andere entertainment. Toen het voorbij was had ik echt even het gevoel om jullie even rond de nek te vliegen omdat het zo super was (daar heb ik nu spijt van natuurlijk dat ik dat niet gedaan heb). Wie weet komt er nog wel eens een feest. Na bijna 2 jaar organiseren was het een hele ontlading dat het zo goed was verlopen. Nogmaals bedankt en we zijn benieuwd naar jullie reacties en zeker ook naar de foto’s.
★★★★★

Veiligheidsregio Utrecht

Cirque Variété
4 5 1
Het was een geslaagde avond en iedereen heeft lekker gegeten.
★★★★☆

Surfnet

Back to the future
5 5 1
Wij hebben zeer zeker een leuke avond gehad (veel positieve reacties gehad), na de lasershow kon ik er uiteindelijk zelf ook van genieten.
★★★★★

Universal Electronics B.V.

Feest op maat
5 5 1
Zowel de donderdag als de vrijdag zijn naar wens verlopen. De donderdag was echt heel speciaal, de locatie viel bij iedereen in erg goede smaak. Ik heb nog nooit zoveel mensen tegelijk naar hun mobiel/camera zien grijpen tijdens een zakelijk event. Echt een aanrader! Ook de vrijdag is goed gegaan, ondanks het aangekondigde slechte weer. Het leek alsof het bowlen er van te voren al bij in zat. Het is niemand opgevallen. Persoonlijk vond ik het natuurlijk wel erg jammer dat de RIB boat er na een paar seconden al mee op hield. Ondanks het feit dat het maar heel kort was ben ik toch blij dat ik het heb meegemaakt. De BBQ was ook erg lekker en WitSand was de ideale locatie voor dit gezelschap. Dank jullie wel voor alle goede zorgen en vooral ook het snelle schakelen tijdens het slechte weer afgelopen vrijdag.
★★★★★

Yonego BV

Back to the seventies
5 5 1
Het was fantastisch, iedereen heeft er van genoten! Hartelijk dank voor de organisatie.
★★★★★

Application Net

Hollywood feest
5 5 1
Voor zover we de reacties van de collega’s hebben gehoord was het een erg geslaagd feest. Het geheel was erg goed verzorgd en we willen jullie dan ook bedanken voor de samenwerking :-) De foto’s zijn erg leuk geworden.
★★★★★

Spencer Stuart

James Bond party
5 5 1
Ons kerst feest in James Bond thema was een regelrechte schot in de roos! Sarah van Puur events heeft ons samen met haar team alle stress uit handen genomen. Sarah was continu daar waar ze nodig was en alle collega's, waaronder fotomodellen, saxofonist, DJ en illusionist, hebben er samen een avond "to remember" van gemaakt! Onze hartelijke dank!!
★★★★★

Gemeente Amstelveen

Gek op Holland
4 5 1
k ben net terug van vakantie, maar wil toch nog even reageren. De avond is prima verlopen. We kregen veel enthousiaste reacties van collega’s.
★★★★☆

ABN AMRO

Hollywood feest
5 5 1
De middag/avond was een groot succes. Foto hoek was erg leuk en is inderdaad veeeeeel gebruik van gemaakt. Ben erg benieuwd naar de foto’s.
★★★★★

ABN AMRO

Winter Wonderland
5 5 1
Ja het feest is geslaagd! Lokatie op zich is al fantastisch, verder was organisatie en eten allemaal goed. Marvin heeft de avond goed begeleid. De casino tafels waren een groot succes! De collega's waren fanatiek zeg. Complimenten voor Marvin en een extra bedankjes voor de fotograaf. Hij heeft foto's genomen vanaf het begin en als ik het goed heb gezien nog een paar aktie foto's in de feestzaal. Ik zou jullie zo weer inhuren voor een volgend event. Wie weet. Nogmaals dank voor al je hulp en advies.
★★★★★

AJS/Shell

James Bond party
5 5 1
Het was een leuke avond. Complimenten aan Anna Maria, ze had alles goed onder controle. Tot volgend jaar weer!
★★★★★

HomeTeam

Bij ons in de Jordaan
5 5 1
Zoals de foto’s zijn , zo waren de reacties ook tot nog toe. Het was super geweldig fantastisch! En dat niet iedereen van een spelletje houd , nou ja, daar kan ik ook niets aan doen. Bedankt voor de prettige samenwerking namens ons allen en wat mij betreft graag tot een andere keer, op een andere tijd en wellicht een andere locatie.
★★★★★

AT Kearney

Feest op maat
5 5 1
Het was SUPER!!!!!!! Locatie, eten, cocktails… Alles werkelijk schitterend! Iedereen was happy. Ik dank je hiervoor!
★★★★★

SchoolMaster

80's party
5 5 1
Zoals je op de foto’s kunt zien was er niks aan! Nee hoor, het was erg geslaagd. Veel positieve reacties! Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad, dus het was top! De DJ kreeg iedereen uiteindelijk in beweging, het eten was erg lekker, dus alleen maar goede dingen. Bedankt voor de foto’s en zo snel al. Die zorgen toch voor een leuke terugblik, dus ik denk dat die wel in de smaak gaan vallen hier. Mochten wij weer eens een personeelsfeest organiseren, dan weten we jullie te vinden. Bedankt voor de organisatie!
★★★★★

NOC*NSF

Feest op maat
4 5 1
De bijeenkomst was zeer geslaagd! Zowel de hele dag als het onderdeel waaraan jullie je medewerking hebben verleend. Dit hebben wij ook teruggekoppeld gekregen van de begeleiders in de evaluatie. Erg fijn om te horen dus! Er was even wat een misverstand tav de groepsindeling (aantal groepen), maar gelukkig is dat op een goede manier opgelost door jullie. De coördinatie van Michel was prima. Hij nam ook op een goede wijze het woord en sprak de groep op een leuke manier aan.
★★★★☆

Medtronic BV

James Bond party
5 5 1
Ja we hebben een zeer geslaagde avond en meeting achter de rug. Dank voor de prima organisatie, in 1 woord “GEWELDIG” !! Zeer goede respons gekregen over het hotel, echt een perfecte locatie en mooi hotel. Het feest ook een goede lokatie en meewerkend personeel, eten was echter wat minder van kwaliteit. Locatie voor de meeting ook prima en alle medewerking gekregen die we nodig hadden. Kortom geslaagd.
★★★★★

Egmond Plastic BV

Moulin Rouge
5 5 1
Ten eerste bedankt voor het regelen. Ik heb voornamelijk positieve geluiden gehoord over de avond zelf. We werden goed vermaakt en het eten was ook heerlijk. Jullie hadden er een goed tempo in voor zowel het drinken, eten als entertainen. De zangeres was top en wist de voetjes van de vloer te krijgen. Na het toetje was het voor de DJ toch wat moeilijk om iedereen “weer” van de stoel af te krijgen. Maar iedereen heeft genoten en we gingen dan ook enthousiast terug naar huis. De entourage was erg leuk, apart en toch knus. Dus wij kunnen terug kijken op een gezellige avond, fijn dat we dit ook met ons eigen “groepje” konden beleven!
★★★★★

Orthocenter BV

Werelds feest
5 5 1
Wat een geweldig feest hebben we gehad. Alles was perfect, locatie, weer, catering enz. Krijgen ook alleen maar complimenten voor de leuke en verrassende acts die er waren, een geweldige band, een sneltekenaar, een barbershop, nagelstylistes, casino etc. het kon gewoon niet op. PUUR feesten bedankt voor de geweldige organisatie! Helemaal top, een echte aanrader.
★★★★★

Beiersdorf NV

Gek op Holland
4 5 1
Dank voor de organisatie afgelopen vrijdag, het was allemaal leuk en iedereen was enthousiast. Dank je wel!
★★★★☆

TEVA

Feest op maat
5 5 1
We hebben het heel erg naar ons zin gehad en waren heel tevreden over Lars, ik hoop dat we ons nog een klein beetje hebben kunnen gedragen...Dank je wel en mochten we weer een event hebben dan neem ik weer even contact op! De foto's zijn trouwens hilarisch!
★★★★★

BP Nederland

Casino party
5 5 1
Het feest is erg goed door iedereen ontvangen. We hebben tijdens en na het feest hele leuke complimenten ontvangen. De casinospellen waren ronduit een hit. Men vond het casionospelen zo leuk dat ze hun passie “karaoke” helemaal links hebben laten liggen. Ik wil dan ook graag jou en je collega`s bedanken voor de goede zorg voor en tijdens onze feestavond.
★★★★★

RIBW Gooi en Vechtstreek

Feest op maat
5 5 1
Het was een super geslaagd feest, heerlijk eten en geweldige band. Ook de workshop werd als heel leuk ervaren door de collega’s en we hebben dan ook veel goede reacties gekregen. Enorm bedankt voor de goede organisatie, we kijken terug op een geslaagd feest!
★★★★★

British American Tobacco

James Bond party
5 5 1
We willen je graag laten weten dat wij alleen maar positieve reacties hebben gekregen op de feestavond gisteren. Heel hartelijk dank voor speciaal jouw inzet en goede zorgen en die van de andere Puur*Events betrokkenen. Wij zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat van al je inspanningen. Zou je zo vriendelijk willen zijn ook aan Heffer door te geven dat wij hen complimenteren met de keuken en de inzet van hun staf en bedienend personeel, speciaal de soepele manier waarop met last minute verzoeken werd omgegaan. Om kort te gaan: het was een geweldig feest en we hebben genoten. Nogmaals dank en met hartelijke groet!
★★★★★

GWK Travelex BV

Kerst en nieuwjaarsfeest
5 5 1
Leuke foto’s!! Die geven echt goed de sfeer weer. Wij vonden het zeer geslaagd! Leuke locatie, goed bereikbaar, lekker eten, niet te groot, niet te klein. Zeer over te spreken.
★★★★★

Kraton Polymers

Winter Wonderland
5 5 1
Ja, we hebben veel positieve reacties ontvangen, Dewe en ik vonden het ook geslaagd. We hebben vooral veel lof gekregen over de table magic, dat was inderdaad verbazingwekkend goed. Al met al onze complimenten, ook voor de Winterengelen en de DJ het maakte de sfeer helemaal af.
★★★★★

Kraats Kaas

Gek op Holland
5 5 1
Het feest was prima voor elkaar, we hebben verder geen op of aanmerkingen. De ontvangst was prima alsmede het eten. Tijdens de quiz hebben we ons ook goed vermaakt, de reacties van de collega’s waren louter positief, en is dus een compliment voor ons als organisatie, maar uiteraard ook voor jullie als Puur Events.
★★★★★

Ernst & Young

Kerst en nieuwjaarsfeest
5 5 1
Onze Kerstborrel was erg geslaagd. Locatie was leuk, goed aangekleed, verzorging uitstekend!
★★★★★

BARTEC

Pirates of the Caribbean
5 5 1
Allereerst bedankt voor het regelen van ons personeelsfeestje van afgelopen zaterdag. Mede dankzij het mooie weer is het een superdag geworden. Ook de medewerkers van Puur waren enthousiast dus ook dat is een pluspunt. De afsluiting en het feest in de Winkel van Sinkel was super. Geweldige avond/nacht gehad. Hotel Apollo was ook super. Dus al met al een super personeelsfeest!
★★★★★

Wijma Meesterschilders BV

Feest op maat
5 5 1
Mijn complimenten voor het geheel. Alles was goed geregeld en het buffet was perfect. Iedereen heeft een fantastische avond gehad.
★★★★★

Boehringer Ingelheim Animal Health GmbH

Feest op maat
4 5 1
Everything was fine. We all enjoyed the floating dinner very much. The both guides were really excellent – they did a really good job. The restaurants were fine too. Thank you very much for organizing that all!!!
★★★★☆

Van Ameyde Group

Gek op Holland
5 5 1
Nogmaals wil ik je bedanken voor je inzet van afgelopen vrijdagavond. Wil s.v.p. zo vriendelijk zijn om ook al je betrokken collegae/medewerkers te bedanken (Michel, de kaasmeisjes e.d.). We kunnen terugkijken op een geslaagd feest, mede getuige de reacties die wij inmiddels ontvingen. Wellicht tot een volgende keer!
★★★★★

Gemalto

Feest op maat
5 5 1
Thank you for the link with the pictures. We will download the files and distribute among or guests. Thank you for the great organization of the event. The guests loved the trip to Marken and Volendam. The Museum Tour was very well done, the guides where nice, with a lot of knowledge! Even for me as Amsterdam citizen they had new information to give. I do believe that the GPS Tour was one of the highlights. We heard people say that they would love to do such a game again. Also the food in the restaurants was very nice. One restaurant served quicker than the other, but overall the food and service was very good. Thank you for all your work done, thinking with us about nice events for our group, and changing the schedule again and again upon our whishes. One other thing I would like to thank you for is the flexible work approach during the week, as we ordered an extra buss on Wednesday, and changing the award show to another room in the hotel. Please feel free to send this message forward to Ellen and Anna Maria, as they made these last minute changes possible. Thanks again for your great help!
★★★★★

Connexxion

De Parade
5 5 1
Het was een ontzettend leuke dag zaterdag! We hebben erg genoten. Boften ook met het weer. Veel leuke reacties gehad van onze mensen. Middag- en avondprogramma werd leuk gedaan! Iedereen is er vol voor gegaan, ‘s middags en ‘s avonds. Kortom: zeer geslaagde dag en een top feest!
★★★★★

Baker & McKenzie NV

Tropical paradise
5 5 1
Nogmaals heel veel dank voor het geweldige feest wat jullie afgelopen donderdag bij ons hebben neergezet! We vonden het erg prettig samenwerken en zijn ook erg tevreden over hoe het is verlopen. We hebben intern ook veel goede reacties gehad. Jullie flexibiliteit en enthousiasme was enorm prettig! Succes in deze drukke periode en alvast fijne feestdagen! Ik blijf nog een jaar in de feestcommissie, dus we hebben t.z.t. weer contact!
★★★★★

Loontjens Automaten BV

Cabaret royale
5 5 1
Ja, ik ben eindelijk opgedroogd!!! Maar wat was een geweldige dag! Bedankt hiervoor, en bedankt voor de foto's en filmpjes , erg leuk om een aandenken te hebben.
★★★★★

Onze Lieve Vrouwe Gasthuis

Proud to be Fout
5 5 1
Ons feest afgelopen vrijdag was fantastisch!! De complimenten over zowel het middagprogramma als het themafeest ’s avonds vliegen ons om de oren en er wordt geroepen dat we “in jaren niet zo’n leuk feest hebben gehad”. Heel erg veel dank voor iedereen die hier namens Puur aan heeft bijgedragen!! Ook nog bedankt voor het advies om de smartlappenworkshop te handhaven, want ook dat was een enorm succes! groeten, mede namens de andere FECO-leden, en tot volgend jaar,
★★★★★

Sabic Snij Unie

Bij ons in de Jordaan
5 5 1
Hoewel ik niet iedereen gesproken heb die vrijdag mee was naar Amsterdam, zijn de reacties heel positief. De locatie was perfect van formaat voor onze groep. Niet te krap en ook zeker niet te ruim. Goede zanger, prima barmensen, leuke muziek, goede begeleiding/aanspreekpunt van jullie kant.
★★★★★

Vopak

Feest op maat
5 5 1
Het was geweldig, en de volgende keer zal ik graag weer van je diensten gebruik willen maken. Heel hartelijk bedankt, en tot ziens!
★★★★★

Nuscience

Gek op Holland
5 5 1
Het was een zeer geslaagd feest. Het eten was zeer goed verzorgd evenals het entertainment. Heb veel positieve reacties gekregen van collega’s. Bedankt voor de organisatie!
★★★★★

Hitachi

Werelds feest
5 5 1
Bedankt voor het leuke feest afgelopen zaterdag! We vonden het een erg geslaagde avond en de geluiden die we tot nu toe hebben gehoord zijn tot nu toe positief! Ik heb voornamelijk ‘feestende’ mensen gezien, dat is het allerbelangrijkste volgens mij
★★★★★

Matrix Fitness

Feest op maat
5 5 1
Hi Daisy, Het was helemaal super! Veel dank aan jou, en ook veel dank aan Sarah. We ontvangen bedankjes van de klanten en complimenten over de goede organisatie, dus mede dankzij Puur was het ontzettend geslaagd. Goed weekend alvast en door naar het personeelsfeest van 17 dec ;-) Groet, Madelijn
★★★★★

ABN AMRO

Bij ons in de Jordaan
5 5 1
Feest is bij iedereen in goede aarde gevallen. Leuk feest, top geregeld nou daar hebben we het voor gedaan. Top dank je wel.
★★★★★

ING Bank

De Parade
5 5 1
Even een mailtje om te laten weten dat wij een erg leuke avond hebben gehad. De chocoladeworkshop tijdens ons feest was een groot succes en erg lekker. Dus bedankt voor jullie hulp in het regelen van een erg gezellige feestavond (ook namens de collega’s) en graag tot een volgende keer.
★★★★★

Loonbedrijf van der Lee

Los in de skihut
5 5 1
We hebben zeker reacties gehad, de hele (vorige) week als de mannen op kantoor kwamen hadden ze het erover en dat het een geslaagd feest was, en vooral het "ophalen" van diverse voorvallen was lachen en veel pret!
★★★★★

De Riethorst Stromenland

Halloween horror night
5 5 1
Het feest was SUPER geslaagd. Het weer zat erg mee en op de organisatie was niets aan te merken. Ook de locaties waren uit de kunst. Het eten was heerlijk. Kortom wij hebben een avond gehad waar nog wel enige tijd over nagepraat zal worden. Bedankt voor alles en wellicht tot een volgende keer.
★★★★★

World Courier

Back to the future
5 5 1
Sorry dat ik een beetje laat reageer, maar wil je toch graag nog even laten weten dat we een hele toffe, en leuke avond hebben gehad zaterdag j.l. Het was voor iedereen nieuw en een hele leuke ervaring. We hebben allemaal enorm genoten. Hartstikke goed en nogmaals hartelijk dank.
★★★★★

ARN

Feest op maat
4 5 1
Ons op maat gemaakte programma is zeer goed verlopen op de dag zelf. Veel positieve reacties gehad. Bedankt!
★★★★☆

Thomson Reuters

Summer lounge party
5 5 1
Hierbij nog even een berichtje van Thomson Reuters kant. Zoals vermeld kijken wij terug naar een geslaagde Summer Party, zoals een van mijn Belgische collega’s aangaf: Super feest – chic ! – klasse hapjes en bordjes – geweldige muziek – goei ambiance – tof gezelschap… Wat moet een mens nog meer hebben?! Zeer geslaagd! Wat ons betreft was de locatie prima, personeel van Het Bosch fijn om mee samen te werken. Eten origineel, had wellicht iets eerder uitgeserveerd kunnen worden. De assistentie van Puur, prettig en fijne aanvulling. Tot de volgende keer!
★★★★★

Unilever

1001 nacht
5 5 1
Ja, het was een meer dan gezellig feest. Grote opkomst, feestelijke stemming, een paar acts en heel goed verzorgd, zowel drank als spijs. Dank daarvoor. Bij een volgend uitje weet ik jullie te vinden!
★★★★★

Oliebron

Wild wild west
5 5 1
We zijn inmiddels een paar dagen verder en tot op heden hoor ik niets dan goede berichten van de mensen die zijn mee geweest. De bediening was goed (lekker vlot aan de bar en dat is voor de mensen uit de productie “belangrijk”…) en mede door de opzet van de diverse activiteiten zag je dat er relatief weinig groepsvorming was en dat iedereen lekker door elkaar heen ging. Dat is, zo heb ik mij laten vertellen, bij vorige feesten wel eens anders geweest. De algehele sfeer was daarom erg relaxed en de stemming zat er bij iedereen goed in. Dit alles had ik eigenlijk al vrij snel in de gaten waardoor ik zelf ook “echt aan het feest kon deelnemen” i.p.v. meer een oogje in het zeil houden of alles wel goed verloopt. Dit heeft voor mij ook zeker bijgedragen aan een, voor mij persoonlijk, nog meer geslaagde avond. Het enige “commentaar” dat ik gekregen van een paar collega’s is dat ik niet voor een toetjesbuffet had gezorgd. Nou ja die aantekening maak ik wel voor de volgende keer. Alles bij elkaar, is de aanloop naar het feest, door ons toedoen overigens, wat moeizaam verlopen maar toen we uiteindelijk een Go hadden ging het ook gelijk lekker vlot. Ik ben dan ook tevreden over de organisatie, de locatie, het personeel ter plaatse, en het feest zelf. Kortom een geslaagde actie! Ik hoop dat jullie “onze aanwezigheid” ook als positief hebben ervaren.
★★★★★

Gemeente Medemblik

80's party
5 5 1
We hebben inderdaad een ontzettende leuke avond gehad, ondanks de lage opkomst. De geluiden van de aanwezigen waren super positief en zij hebben een top avond gehad. Lekker eten, goede verzorging, prima muziek! Kortom geslaagd! Dank je wel voor de foto's overigens, ontzettend leuk!
★★★★★

Makro

Feest op maat
5 5 1
Bij deze een terugblik op onze feestavond: Wij hebben zelf enorm genoten. Heel fijn dat we zelf niets hoefden te organiseren dus we hadden ook weinig stress van te voren. Ook ter plekke maakten de betrokkenen ons duidelijk dat zij alles zouden aanpakken en evt oplossen en dat wij alleen hoefden te genieten. De workshops en de dj zijn heel goed bevallen en zorgden voor een dynamisch sfeertje. Door dit alles konden wij ook lekker ontspannen en doen waar we zin in hadden. Het feestje verliep daardoor boven verwachting. Dat onze dochter met haar band kon optreden was daarbij voor Johan en mij heel speciaal natuurlijk. Ook van de bezoekers hebben wij naderhand alleen positieve reacties gekregen. Een aantal mensen is er meerdere keren op teruggekomen hoe geslaagd e.e.a. was. Met name het feit dat alle leeftijden zich konden vermaken. Speciale vermelding voor de magician, die heeft indruk gemaakt op veel bezoekers. Kortom, wij zijn reuzeblij dat wij ons feestje op deze manier hebben aangepakt en kijken met veel plezier terug. Bedankt!
★★★★★

GWK Travelex BV

Hollywood feest
5 5 1
Hiermee willen wij Puur Events, en met name jou, bedanken voor het organiseren van het Hollywoodfeest op 15 januari. Wij hebben het ervaren als een geweldig feest, goed georganiseerd waarbij aan al onze wensen tegemoet is gekomen. Het feit dat jullie onze wensen hebben kunnen vertalen naar zo’n geslaagd feest, getuigt van een goed organisatietalent. Nogmaals bedankt namens alle feestgangers!
★★★★★

Fortis Bank

Bij ons in de Jordaan
5 5 1
Ik laat je graag nog even weten dat het enig was, afgelopen zaterdag. Iedereen heeft echt voluit meegedaan. De accordeonist is echt een vakman en maakte onze Amsterdamse feestavond tot een groot succes.
★★★★★

SALT

Proud to be Fout
5 5 1
We hebben het erg leuk gehad, en de reacties waren zeer positief. De puzzeltocht was een succes, en bij cafe Sonneveld was gewoon alles leuk en het eten lekker. Ik wil nog even opmerken dat ik heel veel reacties heb gehad over het personeel van café Sonneveld, ontzettend vriendelijk en hartelijk. Het was gewoon opvallend, voor hun ook een opstekertje! Wat ons betreft jullie organisatie top, voor herhaling vatbaar maar dan wel een ander thema voor de afwisseling.
★★★★★

Christine le Duc

Feest op maat
5 5 1
Hierbij wil ik je nog bedanken voor het organiseren van een onvergetelijke dag. De bussen waren een leuke start van een nog veel leukere avond, het buffet was heerlijk, erg goed van kwaliteit, de rondvaart was prachtig, Amsterdam by night (en een heerlijk dessertbuffet) en het feest was toppie! We hebben genoten, ook mede dankzij de goede zorgen van Anna-Maria. Zij kwam o.a. met het originele idee om ons filiaal aan het Spui nog even met zijn allen te bezoeken, iets wat erg goed ontvangen is. Heel leuk bedacht! Iedereen was erg tevreden over de avond.
★★★★★

Bol.com

Los in de skihut
5 5 1
Allereerst dank voor de goede organisatie. Het zag er echt gezellig uit en de sfeer zat er meteen goed in! Ik heb in ieder geval veel goede reacties gehad dus ben erg blij. Hoop dat jullie ook tevreden zijn over het feest!
★★★★★

Medtronic Trading NL B.V.

Feest op maat
4 5 1
Ik was niet uitgenodigd, ik mocht het alleen regelen! Maar ik heb alleen maar positieve reacties gehoord.
★★★★☆

Goos!

Bij ons in de Jordaan
5 5 1
Wij zijn ontzettend tevreden over het gebeuren in Amsterdam. Jullie hadden het dan ook erg goed geregeld en goede keuzes gemaakt: de boten waren mooi, het eten was goed, het entertainment aan boord viel enorm in de smaak, en Jantjes Verjaardag was helemaal top! Annamaria ook helemaal leuk!
★★★★★

Gemeente Amsterdam

Feest op maat
5 5 1
Ik wilde jullie bedanken voor de goede service die jullie aan ons hebben gegeven. De activiteiten werden flink bezocht! Heel erg bedankt voor alle activiteiten die jullie ons hebben kunnen aanbieden in de korte tijd! Jullie hebben mij en de andere medewerkers een hele leuke avond bezorgd!
★★★★★

VCK Travel B.V.

Feest op maat
5 5 1
Het was geweldig! Top! Dank hiervoor. Ook hele aardige eventmanager.
★★★★★

Willem Dreeshuis

Feest op eigen locatie
5 5 1
Personeel en bewoners vonden het fantastisch, hebben erg genoten van de middag. - Bij ons in de Jordaan
★★★★★

Cyclomedia

Kerstmarkt
5 5 1
Het was een heel geslaagd feest! Mede ook door jullie inzet. Voor volgend jaar hebben we al ideeën en daar zullen we jullie ook ongetwijfeld voor benaderen.
★★★★★

Excerpta Medica

James Bond party
4 5 1
Ik hoor ook alleen maar positieve reacties. Bedankt!!
★★★★☆

Vopak Terminal Amsterdam Westpoort

Moordspel diner
5 5 1
We hebben zo'n heerlijke avond gehad. De actrice was super aardig en begon geweldig leuk (we zaten nog even op het terras te wachten op elkaar omdat er nog 2 auto's in de file zaten) en de stemming was gelijk goed. Er waren 2 personen die een moorddiner bij voorhand niet leuk vonden en zelfs die 2 personen hebben zich uitstekend vermaakt. Het eten was heerlijk en de bediening goed. Al met al, voortreffelijk. Heel hartelijk bedankt voor het organiseren.
★★★★★

Cofely

Halloween horror night
5 5 1
Het feest was weer super geslaagd! Iedereen heeft ontzettend genoten van de avond. En iedereen is weer veilig thuis gekomen. Bedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!
★★★★★

Rabobank Nederland BV

Feest op maat
5 5 1
We hebben een geweldige dag gehad.Van begin tot het eind is alles goed verlopen, prima wat betreft de tijden en iedereen had plezier en dat is waar het uiteindelijk om draait. Heel erg bedankt voor alles. We hebben genoten!
★★★★★

Eni Trading & Shipping

Winter Wonderland
5 5 1
Hartelijk bedankt voor de foto-link – het zijn mooie en leuke foto’s geworden! Nogmaals dank voor de prima organisatie van een zeer geslaagde avond, en graag wens ik je (ook nog namens Steffanie) hele goede kerstdagen en een prima jaarwisseling toe!
★★★★★

Moordspel diner
5 5 1
Hi Anouk, het was erg gezellig! Super bedankt voor het regelen en de goede service. Als bonus, ben ik echt nét na het etentje ook nog eens voor het eerst tante geworden, dus ik vergeet deze avond sowieso nooit meer!
★★★★★

G4S

Winter Wonderland
5 5 1
Het was weer helemaal goed geregeld!!! Alleen in het begin kwamen mensen van een andere kant aan dan dat had gemoeten... Veel positieve reacties op de goochelaar, je staat er met je neus bovenop maar je ziet het niet.. Bedankt en zeker tot een volgende keer!
★★★★★

PwC

Feest op maat
5 5 1
We hebben een heerlijke avond met veel complimenten gehad. Hartelijk dank voor de organisatie. Jullie bijdrage is van groot belang geweest.
★★★★★

Saaone

Gek op Holland
5 5 1
Het feest was zeer geslaagd. Iedereen heeft zich prima vermaakt en er is gelukkig niemand zeeziek geworden. Het eten was lekker en er was meer dan genoeg. De drankjes hebben rijkelijk gevloeid en alles was uitstekend verzorgd. De dj draaide goede muziek en was een te gekke quizmaster. We hebben dan ook behoorlijk gelachen tijdens de quiz ook al heeft mijn team uiteindelijk verloren. Van veel collega’s heb ik te horen gekregen dat ze het goed georganiseerd vonden en dat ze hebben genoten, dus bij deze complimenten voor de bewezen diensten, gastvrijheid en goede verzorging!
★★★★★

Ordina

Kerst en nieuwjaarsfeest
4 5 1
Het was zeker geslaagd, erg leuk. Het was een leuke mix van dans, spel en magie. Bedankt voor je hulp!
★★★★☆

Waternet

Pirates of the Caribbean
5 5 1
Ik was de dag helaas zelf niet aanwezig. Ik heb begrepen dat het een top dag was. Mensen hebben zich goed vermaakt. Bedankt voor de leuke foto’s! Erg grappig! Tot een volgende keer….
★★★★★

Coca Cola Benelux

Bij ons in de Jordaan
5 5 1
Ik heb alleen maar enthousiaste reacties van de deelnemers mogen ontvangen. Mede dankzij het weer was het een zeer geslaagde dag. Over de locatie was men meer dan tevreden, iedereen vond het zeer verrassend. Hier wat reacties: – Echt Amsterdam – Huiselijk – Prima verzorging – Een aanrader – Weer eens wat anders dan gebruikelijk – Voor herhaling vatbaar – TOP FEEST! Kortom, een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
★★★★★

Oikocredit International

Kasteelfeest
5 5 1
Nogmaals bedankt voor de super, super, geweldig middag van afgelopen zaterdag. Ik heb heel veel leuke reacties gekregen. Het was fantastisch weer, de locatie was perfect, de catering erg goed, het programme heel erg leuk en al jullie medewerkers waren echt geweldig, wil je hun namens ons bedanken. In het kort dus heel erg succesvol waarvoor jullie DANK!
★★★★★

Ingram Micro

Winter Wonderland
5 5 1
Ik wil jullie bedanken voor wederom een hele mooie avond. Locatie was top (beetje jammer dat het lastig parkeren was), goochelaar was top, tekenaar was top, kortom een geslaagd feest. Onze dank ook aan je collega Nikki die de avond super begeleid heeft.
★★★★★

Eerste Christelijk Lyceum

80's party
5 5 1
Heel veel leuke, positieve reacties, eigenlijk geen minpunten gehoord. De dag/avond verliep heel soepel, contact met je collega’s was ook goed. Als er iets was kon ik bij ze terecht en als zij vragen hadden kwamen ze naar me toe om het eerst te bespreken, vond ik heel fijn zo. Foto’s zijn erg leuk geworden! Bedankt voor de organisatie!
★★★★★

ABN AMRO

Kerst en nieuwjaarsfeest
5 5 1
We vonden het feest super! De locatie, het eten, de band en het entertainment was goed. De sfeer was heel goed en we krijgen veel positieve reacties. De foto’s zijn erg leuk (vooral ook met de frames erbij!) Mogen wij trouwens het bord hebben? Dat zal leuk staan hier op de afdeling!
★★★★★

MyBrand

Kasteelfeest
5 5 1
Het was een super feest!
★★★★★

Moordspel diner
5 5 1
Hi Anouk, Het was echt geweldig! Sharon deed het super en heeft er echt voor gezorgd dat de sfeer er meteen goed in zat. Ze leek exact de juiste rollen uit te kiezen voor de juiste personen. Het spel zorgde dat we na een lang dagprogramma niet inkakten tijdens het eten maar actief en vol verwachting de avond hebben beleefd. Dank voor de goede zorgen, we gaan het zeker aanraden!
★★★★★

Friesland Campina

Bal Masqué
4 5 1
Ons feest is prima verlopen. We hebben ons erg vermaakt! We waren wel benieuwd naar de foto’s die door jullie gemaakt zijn.
★★★★☆

Gemeente Arnhem

Bal Masqué
5 5 1
We hebben een super avond gehad. Was erg leuk en ontspannen. Mijn complimenten voor de organisatie (dank je wel anna maria voor de “goede zorgen” en het “warme gevoel”).
★★★★★

Procter & Gamble

Feest op eigen locatie
5 5 1
Event was SUPER alleen maar leuke reacties gekregen nogmaals DANK hiervoor, dank ook voor de foto’s zijn heel leuk geworden. - Summer lounge party
★★★★★

Applikon Biotechnology

Winter Wonderland
5 5 1
Wij hebben een super feest avond gehad! De locatie was top, de disco, casino en likeurproeverij vielen echt in de smaak, de variatie was prima. Bedankt voor het regelen.
★★★★★

Prodapt Consulting

Moordspel diner
5 5 1
Hoi, ja was super. Leuk geregeld. We hadden 1 last minute afmelding maar dat werd goed opgelost door de begeleider zelf. Bedankt voor alles!
★★★★★

Vinmar International BV

Winter Wonderland
5 5 1
Ik vond het een erg geslaagde avond! Locatie was leuk, muziek en eten goed. Het was erg prettig dat iemand van Puur aanwezig was om de boel in goede banen te begeleiden, en dat we zelfs een uurtje langer konden doorgaan, had zelfs nog langer gemogen… Dank voor al je hulp, en we houden Puur* Events zeker in gedachten voor een volgende keer.
★★★★★

Deli XL

Maffia night
5 5 1
Graag wil ik jullie bedanken voor het leuke feest van afgelopen zaterdag. Alles was echt super geregeld! Degene die niet geweest zijn hebben een leuke avond gemist, alles was top. De hapjes waren heerlijk, de locatie zag er top uit en jullie mensen hebben de boel goed geëntertaind. De foto’s zijn echt heel erg leuk geworden! Je ziet de maffiasfeer er goed in terug. Leuk aandenken aan een erg gezellige avond.
★★★★★

Provincie Noord-Holland

Kerstmarkt
4 5 1
Dank voor de foto’s. Van onze kant was het (uiteindelijk) een zeer geslaagde bijeenkomst; ik hoor dan ook alleen maar positieve reacties. Jammer dat wij tegen wat ‘opstartproblemen’ aanliepen aan het begin van de bijeenkomst. Naar mijn mening hoeft zoiets niet te gebeuren wanneer er duidelijke afspraken zijn gemaakt. Maar goed, de collega’s hebben daar niets van gemerkt. Het resultaat was geslaagd en daar gaat het tenslotte om. - Kerst en nieuwjaarsfeest
★★★★☆

Ministerie OCW

Proud to be Fout
4 5 1
Het was gisteren geweldig! De feestboot was super en het eten voortreffelijk. De accordeonist die we aan boord meenamen maakte er een feeststemming van met meezingers en passende achtergrondmuziek tijdens het eten. Die uitgelaten stemming hebben we verder de avond gehouden. Bedankt voor het regelen van alles vanaf jullie kant: je hebt een tevreden klant erbij!
★★★★☆

Orange

Feest op maat
5 5 1
Wat hebben wij een leuke feestavond gehad! Het is toch spannend hoe alles verloopt en of alles goed loopt. Heel hartelijk dank voor de gedegen voorbereiding en de goede samenwerking. Ik kan jullie zeker aanbevelen en misschien tot een volgende keer.
★★★★★

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Feest op eigen locatie
5 5 1
Het was een hele geslaagde avond, iedereen heeft zich goed vermaakt met alles wat er aangeboden werd. Veel positieve reacties inderdaad. De heren heb ik vrijdagavond al bedankt, bij deze wil ik ook jou bedanken voor de ondersteuning die je ons hebt geboden. Voor herhaling vatbaar wat ons betreft! - Werelds feest
★★★★★

Alfa Accountants

Gek op Holland
5 5 1
Hartelijk bedankt voor de voortreffelijke organisatie van ons bedrijfsuitje op 13 november jl. De Amsterdamse feestavond was een fantastische keuze! Ik heb alleen maar positieve reacties van collega’s ontvangen. Volgend jaar weer!
★★★★★

TOOLS4EVER

Feest op maat
5 5 1
Volgens mij heeft iedereen een leuke avond gehad. Bedankt voor jullie inzet. Het is heel rustig vanmorgen. Volgens mij is iedereen nog een beetje aan het herstellen...
★★★★★

RPS BV

Gek op Holland dinnershow
5 5 1
Wij zijn weer bijgekomen van alle feestactiviteiten! We hebben een super avond gehad en van onze collega’s horen we alleen maar positieve reacties. Hartelijk dank voor de foto’s, ik heb ze inmiddels onder onze collega’s verspreid. Jullie nogmaals hartelijk dank voor jullie hulp en begeleiding.
★★★★★

PwC

Kerst en nieuwjaarsfeest
5 5 1
Onze complimenten voor Puur! We hebben geweldige positieve reacties mogen ontvangen.
★★★★★

Beko Nederland BV

Winter Wonderland
4 5 1
Uiteraard jij/jullie ook de beste wensen voor 2014!! En dankjewel voor de foto’s, ze zijn erg mooi en sfeervol!! Heb eigenlijk alleen maar positieve reacties gehad op het feest en het buffet was heerlijk! Ook al begon het een beetje tam, uiteindelijk heeft iedereen het heel erg naar zijn/haar zin gehad. Voortaan hoop ik alleen wel op een grotere opkomst, maar ja, dat zal de toekomst uit moeten wijzen. Dank voor al jullie hulp en organisatie en misschien tot een volgende keer :-)
★★★★☆

Akkermans & Partners

Feest op maat
5 5 1
Hartelijk dank voor de snelheid waarmee jullie voor ons feest hebben geregeld. Zelf kon ik er helaas niet bij aanwezig zijn (ik was helaas ziek), maar ik hoor hele enthousiaste verhalen van mijn collega’s. Het was erg geslaagd en ze hebben een hele gezellige avond gehad.
★★★★★

Application Net

Halloween horror night
5 5 1
Het was een erg geslaagd feestje. Iedereen had hard zijn best gedaan met hun outfit, erg leuk om te zien. Ook het eten was weer prima in orde.
★★★★★

Waternet

Pirates of the Caribbean
5 5 1
Hartelijk bedankt voor het fantastische feest afgelopen donderdag. Jullie hebben weer een top prestatie geleverd. Vanuit de collega’s (en zelfs vanuit afdelingen die niet mee waren!) zijn de complimenten groots. Hoop dat het voor jullie ook een plezierig evenement is geweest.
★★★★★

KLM

Feest op maat
5 5 1
Alweer een week geleden, maar ik wil jullie toch nog graag een groot compliment geven voor de feestavond die we met jullie hebben gehad. Programma zat strak in elkaar, begeleiding was uitstekend. Erg leuk spel om het ijs te laten breken. Professioneel ook, dus de zorg daar was absoluut ongegrond. Iedereen heeft er echt van genoten. Ik ben helemaal tevreden dus. Voor herhaling vatbaar!
★★★★★

Universal Electronics

Pianobar
5 5 1
Thank you for delivering the great Event last Sunday, as usual. I hope that the number of comments before and during the event didn’t dominate the feeling that we have created a fantastic event. It was a fantastic location, charming atmosphere, great music, good service and incredible party that we haven’t manage to get escalate so greatly for years. Thank you again and looking forward to next year IBC.
★★★★★

Baker & McKenzie

Feest op maat
5 5 1
Het was een geslaagde dag, van de avond weet ik niet zoveel moet ik eerlijk zeggen. Tot de volgende keer!
★★★★★

H&M

White Party
5 5 1
Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar, Ik moet zeggen , Annet en ik hebben alleen maar positieve reacties gehad op het feest. Volgens sommige het leukste feest ever!
★★★★★

KE-Fibertec

Bij ons in de Jordaan
4 5 1
Afgelopen zaterdag was een hele gezellige leuke dag!! Dankje voor het regelen!
★★★★☆

Ministerie Algemene Zaken, DPC

De Parade
4 5 1
Fantastisch geregeld! Super geduldig medewerkers die alles hebben gedaan om voor ons een top-avond te zorgen! Wij zijn erg blij!
★★★★☆

SKBA

80's party
5 5 1
We hebben een erg leuk feest gehad met heel veel positieve reacties!! We zijn erg benieuwd naar de foto’s. Wij maken hier jaarlijks een verjaardagskaart van, en deze belooft erg vrolijk en gekleurd te worden. Jullie heel erg bedankt voor alles.
★★★★★

COO Verwater Nederland

5 5 1
We hebben een erg leuke avond gehad. Het was allemaal goed georganiseerd. Dank daarvoor!
★★★★★

H&M

Great Gatsby
5 5 1
We hebben gister echt een top avond gehad.. Van te voren waren we niet zo zeker over de band. Maar hierin moeten we jullie gelijk geven. Dit was echt su-per! Ook de formatie tijdens het eten echt heerlijk! Iedereen was zeer te spreken over de locatie.
★★★★★

Philips

De Parade
5 5 1
Ik laat je graag nog even weten dat het enig was, afgelopen zaterdag. Iedereen heeft echt voluit meegedaan. De accordeonist is echt een vakman. Dank je wel!
★★★★★

Koppe

Feest op eigen locatie
5 5 1
Op 16 juni 2010 heeft Puur* Events bij ons op locatie het feest ter ere van ons 100-jarig bestaan van ons familiebedrijf georganiseerd voor ongeveer 150 (inter)nationale gasten. Het thema was “Hollands” en dat was overal terug te vinden. Wij hebben veel positieve reacties mogen ontvangen, met name over de sfeervolle en creatieve aankleding en het goede eten en drinken. Wij waren tevreden. Ook de omgang met Edward en Anna-Maria heb ik als zeer prettig ervaren. Goed gedaan! En een aanrader voor een ieder. Bedankt en succes verder!! - Gek op Holland
★★★★★

Concordia de Keizer BV

Gek op Holland
5 5 1
Allereerst hartelijk dank voor het organiseren van de knalfuif van afgelopen vrijdag! Het is echt een heel geslaagde avond geworden en heel goed verzorgd door Puur. We zijn erg benieuwd naar de foto’s :-) Op de avond zelf kreeg ik al leuke reacties! Ik heb vanmorgen nog aan een aantal collega’s gevraagd hoe de ervaring was geweest, maar iedereen vond het een geslaagde feest. DANK VOOR EEN SUPERGOED GEORGANISEERDE FEEST EN DE GOEDE ZORGEN OP DE AVOND ZELF. Je collega Edward zorgde ervoor dat alles super-soepel verliep, genoeg hapjes, genoeg drankjes, het eten was lekker en iedereen was echt in een feeststemming! Het was top en nogmaals dank! en wellicht dat de PV van Concordia De Keizer BV (dit zal dan door een ander collega gebeuren, aangezien ik stop met de PV) in de toekomst jullie weer zullen benaderen voor een event!
★★★★★

PwC

Winter Wonderland
5 5 1
Hartelijk dank voor de foto’s, echt geweldig ziet het eruit. Iedereen heeft het fantastisch gehad, nog nooit zo’n leuke eindejaarsfeest gehad.(Mede dank aan Puur* Events). Het staat weer op de planning dat wij het eindejaarsfeest mogen gaan organiseren voor 2013! Graag komen wij dan weer bij je terug. Edward, nogmaals hartelijk dank voor de goede organisatie en de gastvrijheid, en hele fijne dagen en een gezond 2013!!
★★★★★

ONVZ

Werelds feest
5 5 1
Ik kreeg nog complimenten van onze directie. Iedereen heeft er zeer van genoten. Vooral de afwisseling werd als positief ervaren. Dus ook de complimenten voor jullie. Sommigen kijken nu al uit naar volgend jaar. Bedankt voor alles en ook dank aan de goede begeleiding van Anna-Maria!!
★★★★★

SHG

Budget party
5 5 1
Graag willen we jullie nog even bedanken voor het leuke feest vrijdagavond! Het was een ontspannen, gezellig feestje. Locatie was top, het eten was heerlijk en de bediening erg attent en vriendelijk. Ik heb diverse complimenten uit de organisatie ontvangen! Ook fijn dat alles met Laurens en jou prettig verliep, de afspraken werden nagekomen en jullie dachten actief met ons mee op de avond zelf! De dj kwam niet echt tot zijn recht doordat iedereen buiten was, maar dat komt een volgende keer weer als het weer niet zo optimaal is als afgelopen week! Nogmaals dank!
★★★★★

Koninklijke Metaalunie

Maffia night
5 5 1
We hebben een fantastische feestavond gehad, mede dankzij jullie entertainment. Was perfect geregeld!
★★★★★

Restaurant Loetje

Gek op Holland
5 5 1
Wij hebben een ongelooflijk leuk feest gehad. Bij binnenkomst begon het spel al meteen. Ik was blij dat iedereen zo fanatiek meedeed. De presentator deed t erg goed. Ook achter de bar was het perfect. Onze “andre hazes’ gelijk achter het Ik hou van Holland spel klopte ook helemaal. En het eten was weer even een klein rust momentje. Het eten was ook heerlijk en de dj vond ik ook goed draaien. Soms was het niet zo bekend en ging men “andere” muziek vragen en dat deed hij dan ook.
★★★★★

Zestgroup

Pianobar
5 5 1
Met de leuke ideeën en goede service van Puur Events is ons jaarlijks kerstfeest een gezellig samenzijn van collega's + partners geworden. Dank voor alles Puur Events en wie weet tot een volgend feestje!
★★★★★

Rabobank

Pirates of the Caribbean
5 5 1
Het feest was in een woord FANTASTISCH! Heel goed geregeld. Het eten was perfect. Het was een zeer geslaagd personeelsfeest. Ontzettend bedankt voor de organisatie en de zeer geslaagde avond. Ik zal zeer zeker ‘reclame’ voor jullie maken bij mijn overige meer dan 1000 collega’s hier in het pand middels o.a. onze nieuwsbrief en intranetsite.
★★★★★

Heineken

Wild wild west
5 5 1
Gisteravond was erg gezellig, bedankt voor de organisatie, iedereen heeft enorm genoten!
★★★★★

Conservatorium Hotel

Summer lounge party
5 5 1
Het feest was erg geslaagd. Er waren helaas minder mensen dan we verwacht hadden, maar de sfeer was er niet minder om en het weer was heerlijk. Inderdaad een super locatie. Bedankt voor het organiseren.
★★★★★

Hulshof Kroonen & groen

80's party
4 5 1
Ons personeelsfeest op 17 september jl. hebben wij als een mooie avond in Amsterdam ervaren! Complimenten aan Puur. Een bureau waarvoor we zeker reclame kunnen voor een dagje uit in het Amsterdamse en naar we hebben horen zeggen binnenkort ook in Utrecht. Wellicht denkt Puur ook aan ’s-Hertogenbosch? Nogmaals met hartelijk dank en wie weet…… tot ziens!!!
★★★★☆

Nuscience

Los in de skihut
5 5 1
We hebben een ontzettend leuke avond gehad! Bedankt voor de goede organisatie en de leuke foto’s. Voor het volgende feestje zullen we jullie zeker opnieuw vragen.
★★★★★

Tomin Groep

Feest op eigen locatie
5 5 1
Inmiddels is alles weer bij het oude. Er zijn inderdaad nog medewerkers bij mij geweest die aangaven het erg leuk gevonden te hebben. Goed verzorgt.
★★★★★

Cisco

Gek op Holland
5 5 1
Van de borrelboten tot de tocht door de grachten naar de feestlocatie, alles maar dan ook alles klopte! Foto’s zijn ook erg leuk en geven een perfect beeld van een geslaagde avond. Ik kan dus ook alleen maar zeggen tot de volgende keer…;0)
★★★★★

Ingram Micro

Los in de skihut
5 5 1
Dank jullie wel voor de super goede organisatie. De locatie was perfect en iedereen heeft genoten van een mooi feest. Wij kijken uit naar de foto’s Wil jij onze dank ook uitbrengen aan Bas en Clair. Volgend jaar zijn jullie weer de eerste die wij bellen voor het organiseren van ons feest.
★★★★★

SWOV

Feest op maat
4 5 1
We hebben een hele fijne middag gehad, met een prima workshop in goede sfeer. Ook de fotoquest tussendoor vond men erg leuk en we zijn benieuwd naar de foto’s en de winnaar. Ook het avondprogramma (Palazzo) is in goede aarde gevallen.
★★★★☆

SBWU de Shelter

Maffia night
5 5 1
We hebben alleen maar positieve reacties gehad dus dat zat wel goed. Ik ben erg benieuwd naar de foto’s. Al met al het was een succes. Mogelijk dat we in de toekomst elkaar weer tegen komen. Bedankt voor je inzet!
★★★★★

Van Ommerenpark

Summer lounge party
5 5 1
Het feestje was echt super geslaagd!! Iedereen vond het erg leuk. Kreeg eigenlijk alleen maar leuke reacties. Anna-Maria vond ik ook echt een toppertje. Ze deed het harstikke leuk. Door haar had ik zelf ook wat meer mijn handen vrij. Wat echt heerlijk was. De fotohoek en het nagel/tattoo gebeuren waren ook een groot succes. Heb zelf ook mijn nageltjes laten doen en een tattoo laten zetten. Mijn nagels zien er trouwens nog steeds hartstikke mooi uit. De DJ deed het ook hartstikke leuk en het eten was heerlijk. Ik heb de foto’s allemaal al bekeken en ze zijn echt super leuk!! Bedankt en groetjes
★★★★★

Thomson Reuters

Kerst en nieuwjaarsfeest
5 5 1
De mensen die er waren vonden het top…. Veel complimentjes omtrent de locatie en het eten. Goede bediening. Volgens mij geven de foto’s ook weer dat het een geslaagd evenement was. Ik ga de foto’s zo doorsturen naar mijn collega’s denk je dat het mogelijk om foto’s te downloaden? Ik wil jullie weer heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking, dit houden we er in hoor voor volgend jaar!!!
★★★★★

Gemeente Uitgeest

James Bond party
5 5 1
Hi Nikki, Namens iedereen bedank ik jullie voor de zeer geslaagde avond in Marquette-Heemskerk. Vooral dankzij Puur hebben de medewerkers van Uitgeest volop genoten van de door jullie georganiseerde activiteiten. Het contact met Marvin was goed en makkelijk zodat alles gladjes en met veel plezier is verlopen. Rina, Nina, Saskia, Margriet en PJ
★★★★★

Heron Auto

Feest op eigen locatie
5 5 1
De foto’s zijn erg mooi geworden en ik kreeg veel enthousiaste reacties over de avond! Op donderdag 17 november organiseerde Puur* Events in samenwerking met Heron Auto Purmerend van 19.00 tot 22.00 uur een night before, om de nieuwe Audi Q3 te bewonderen. De Audi showroom in Purmerend werd omgetoverd tot een mooi winters lounge tafereel. De gehele avond werden diverse amuses en drankjes geserveerd en een DJ bracht iedereen alvast in winterse sferen… Als voorproefje op het komend winterseizoen hadden we o.a. een echte ski- en snowsimulator geregeld en een traditionele ‘Koek en Sopie kraam’ waar de gasten heerlijke warme chocolademelk konden drinken. - Feest op maat
★★★★★

Intratuin

Moulin Rouge
4 5 1
Feest was leuk,volgens mij heeft iedereen zich prima vermaakt!!
★★★★☆

AJS

Hollywood feest
4 5 1
Het was een zeer geslaagd feest met alleen maar positieve reacties. De locatie en het eten waren zeer geslaagd. Bedankt voor de link met de foto’s. Er staan een hoop leuke foto’s bij.
★★★★☆

NSDSK

James Bond party
5 5 1
We hebben een ge-wel-dig feest gehad! Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord. Vooral de DJ deed het erg goed bij de feestgangers en de fotograaf was zo enthousiast dat iedereen er vast goed op staat. Ik zag dat je de link naar de foto’s had duur gestuurd, dank daarvoor! Ook de casinotafels vielen in de smaak. Voor iedereen die de dansvloer nog een beetje te heftig vond was dat een mooie escape ;) Bedankt in ieder geval voor je inzet en je geduld, we zijn erg tevreden!
★★★★★

Infra-Techniek BV

Winter Wonderland
5 5 1
We hebben de avond als zeer prettig ervaren. Iedereen vond het heel gezellig, zeker een reden om volgend jaar weer kontakt met je op te nemen.
★★★★★

Arriva

Summer lounge party
5 5 1
Ik had best wat noten op mijn zang, wilde er een echt leuke avond van maken. Alles was bespreekbaar en ook uitvoerbaar. Door de super service van Puur* Events hebben we een geweldige dag gehad. En weet je wat zo leuk was? We hebben allemaal genoten, ook degene die in de organisatie zaten!
★★★★★

Proper Stok

Bij ons in de Jordaan
5 5 1
Afgelopen vrijdag was een TOPdag! De Amsterdamse avond was geweldig om zo de dag met elkaar af te sluiten. Lekker eten, goede muziek, top entertainers. Het was een geweldige dag. Iedereen bedankt die aan deze dag heeft meegewerkt. Ik zou ieder bedrijf willen aanraden een bedrijfsfeest via Puur* Events te organiseren.
★★★★★

OBA Bulk Terminal Amsterdam

Wild wild west
4 5 1
We hebben een prima feest gehad zaterdag. De reacties waren allemaal positief; het eten was uitstekend en de band was geweldig! Hoewel we op wat meer ‘publiek’ hadden gerekend, is het al met al zeker een geslaagd feest geweest. Bedankt voor de link naar de mooie foto’s. En tot slot hartelijk dank voor de goede zorgen rondom de organisatie van het feest!
★★★★☆

VZA

Feest op eigen locatie
5 5 1
VZA vierde haar jubileum in de reparatieloods waar de ambulances jarenlang onderhouden werden. Een loods van 2.000m2 welke door Puur* Events volledig is omgetoverd tot een Hollandse feestlocatie met een bruine kroeg, discovloer, casino, Hollandse catering en onderscheidend entertainment. - Gek op Holland
★★★★★

UMC Utrecht

Feest op maat
5 5 1
Het was een zeer geslaagde dag gisteren. Ze hadden het er vandaag nog over tijdens de pauzes dus dat zegt al genoeg. Gelukkig zat het weer ook mee. Wij zijn erg tevreden hoe het is geregeld en de dag verlopen is. Het Segway rijden was een groot succes en vonden veel mensen ook leuk om te doen. Bedankt voor de samenwerking en uitstekende georganiseerde dag. En wie weet komt de nieuwe commissie ook wel weer bij jullie terecht
★★★★★

IBIS Amsterdam Airport

Bal Masqué
5 5 1
Ik wil jullie bij deze nogmaals bedanken voor het feest afgelopen vrijdag. Iedereen heeft het erg naar zijn zij gehad. Extra complimenten aan Chantal, super hoe zij onze feedback heeft opgepakt en ervoor gezorgd heeft dat het een super feest is geworden!
★★★★★

Johnson Controls

Tropical paradise
5 5 1
Ten eerste wil ik Puur* Events bedanken voor het organiseren van een geweldig personeelsuitje. We hebben alleen maar positieve reactie’s ontvangen. De locatie, het hotel, spelletjes of eten, iedereen was enthousiast. En laten we de DJ en zanger niet vergeten. Nogmaals heel erg bedankt. Ook namens Marijke (die is nu heerlijk op vakantie)
★★★★★

PreScan

De Parade
5 5 1
We hebben een geweldig leuke dag gehad. Fantastisch jullie organisatie!
★★★★★

Oogziekenhuis Zonnestraal

Werelds feest
5 5 1
Ik wil je bedanken voor de geweldige organisatie. Het was een topfeest! Wij hebben genoten, ik heb zoveel reacties ontvangen van collega’s dat ze het geweldig vonden. En dat was het ook.
★★★★★

Ingram Micro

Casino party
5 5 1
Het feest was top, de locatie was top de bediening was top, eigenlijk alles. Nogmaals bedankt voor al je goede zorgen en bij een volgend event zal ik zeker aan jou/jullie denken.
★★★★★

Stichting Hoogvliegers

Gek op Holland
5 5 1
Het feest was echt geweldig! Binnenkomst op locatie was al erg gezellig. De accordeonist maakte meteen sfeer met het meisje in moderne klederdracht. Iedereen was super fanatiek bij het spel en bij de zanger konden we niet stil blijven staan. Ook het eten was erg goed. De vrijwilligers hebben nooit zoveel tijd om samen bij te kletsen (zijn altijd aan het werk op de vliegbasis als er Grote Hoogvliegersdagen zijn). Daar was nu erg veel tijd voor. De leeftijden liepen uiteen van 0 tot 75, en je had gelijk, dit spel was daar helemaal geschikt voor. Ook de kleinere locatie maakte het allemaal erg gezellig. Onze gastheer was ook zeer behulpzaam en oplettend, zag alles en leek overal te zijn waar het moest. We hebben alleen maar positieve reacties gehad. Kortom, helemaal top! Ik ga jou/Puur* Events zeker hier en daar aanbevelen binnen mijn netwerk.
★★★★★
Puur Feesten

Puur Feesten

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Klik op OK als u deze cookies wilt toestaan. Meer informatie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

Sluiten