Wij hebben de kennis, contacten en ervaring
om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken

Advies? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887020

Klantbeoordeling 9,4

Budget party ★★★★★ 5 5 1

Budget party

Heeft voor één avond even geen zin in rode lopers, kamelen in de achtertuin, vuurspuwende acrobaten, toastjes met kreeftenmousse en kaviaar? En wilt u toch een feest om nooit te vergeten? Dat kan! Want wat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een topfeest? Juist ja: leuke mensen, goede muziek, lekkere hapjes en drankjes en een op en top feeststemming! En maakt u zich daar maar niet druk om, die komt er!

Bier, wijn en lekker eten!
Wilt u ook niet urenlang in uw kledingkast zoeken naar indianentooien, piratenkleding, Tarzan/Jane outfits of kleding voor welk ander thema dan ook? Dan is dit uw feest! Vanavond komt u in de outfit die u zelf leuk vindt! Bij binnenkomst wordt u hartelijk ontvangen met een lekker glas wijn of bier en een klein hapje. De feestavond gaat langzaam van start, de DJ draait lekkere loungemuziek en het dinerbuffet wordt geopend!

Dansen tot in de kleine uurtjes
Na het diner is het tijd voor actie! Wilt u nog niet meteen met de voetjes van de vloer, maar is uw stem wel al gesmeerd? Kom dan alvast in de feeststemming met karaoke. Daag uw vrienden of collega’s uit en geef een spetterend optreden. Gouden strot of valse kraai, iedereen mag zingen! Geen nachtegaal? Alleen kijken mag ook! De DJ is in de tussentijd op gang gekomen en staat klaar om de lekkerste muziek te draaien. Van Lady Gaga tot David Guetta en van Coldplay tot aan Armin van Buuren. Dat wordt party, party, party tot diep in de nacht!

vanaf 39,50 p.p.

Details

Vanaf € 39,50 p.p.

Minimaal 50 personen

4 uur

Mogelijk op uw eigen locatie of een externe feestlocatie in Nederland

Budget party ★★★★★ 5 (3) 5 1

Offerte aanvragen
De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van uw groepsgrootte en exacte invulling van het programma. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we doen u een passend voorstel op maat.

Heeft u vragen of bijzondere wensen?

Puur Rotterdam
Bel ons op 088-7887020
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Chat met ons

Reviews

SHG

Budget party
5 5 1
Graag willen we jullie nog even bedanken voor het leuke feest vrijdagavond! Het was een ontspannen, gezellig feestje. Locatie was top, het eten was heerlijk en de bediening erg attent en vriendelijk. Ik heb diverse complimenten uit de organisatie ontvangen! Ook fijn dat alles met Laurens en jou prettig verliep, de afspraken werden nagekomen en jullie dachten actief met ons mee op de avond zelf! De dj kwam niet echt tot zijn recht doordat iedereen buiten was, maar dat komt een volgende keer weer als het weer niet zo optimaal is als afgelopen week! Nogmaals dank!
★★★★★

Politie Amsterdam-Amstelland

Budget party
5 5 1
Ik had mij voorgenomen je (verleden week) donderdag te mailen maar helaas kwam het niet uit ivm mijn werkzaamheden. Het was een top dag heel goed geregeld en op de locatie werden wij zeer vriendelijk ontvangen! Door jullie collegae. Al met al heel goed geregeld! Ik kan alleen maar een grote compliment geven op jullie PUUR organisatie, ik geef het zeker door aan anderen. Bedankt voor de prettige samenwerking.
★★★★★
Puur Feesten

Puur Feesten