Wij hebben de kennis, contacten en ervaring
om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken

Advies? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887020

Klantbeoordeling 9,4

Hoe we werken ★★★★★ 5 5 1

Over Puur*

Puur* feesten is onderdeel van Puur* Events. Een landelijk evenementenbureau met vestigingen in Amsterdam en Utrecht. Puur* Events is in 1996 opgericht door Anna-Maria Giannattasio en Edward Mantel: levensgenieters, organisatietalenten en probleemoplossers.

Een onvergetelijke belevenis

Wij gaan voor een pure beleving. Elke keer opnieuw. Ambachtelijk en met liefde en passie georganiseerd. Voor elk budget. Want wij geloven dat u zelfs voor een klein budget een onvergetelijk bedrijfsuitje kunt organiseren met maximaal effect.

Check, dubbelcheck!

Puur* Feesten is betrouwbaar. Onze eventmanagers bellen, regelen en dubbelchecken tot elk detail van uw bedrijfsuitje vastligt. Echt! Wij hebben pas rust als u onbezorgd kunt genieten. Wij het regelwerk, u de voorpret.

Beide benen op de grond

Puur* Feesten is Puur. Ook in ons contact met u. Open, transparant en met beide benen op de grond. Communicatie van mens tot mens, zonder poeha. Daar houden we van.

Onze visie is beleven, genieten, onthouden. Wij gaan voor personeelsuitjes en events die tussen de oren blijven hangen. Niet voor even, maar jaar na jaar… Benieuwd naar wie wij zijn? Wij stellen ons graag voor!

Puur Feesten

Puur Feesten