Wij hebben de kennis, contacten en ervaring
om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken

Advies? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887020

Klantbeoordeling 9,4

Bij ons in de Jordaan ★★★★★ 5 5 1

Bij ons in de Jordaan

“Bij ons… in de Jordaan… zing je van hela hola holadiejeeeee! Bij ons in de Jordaan zie je de jongens en de meiden dansend gaan. Hatsjee!”

Zijn uw collega’s al ingehaakt en zingen ze luidkeels mee? Dan is dit het thema voor uw bedrijfsfeest! Maak u klaar voor een avond vol kitsch, bling-bling en Amsterdamse meezingers; recht uit het hart! In onze Amsterdamse feestzaal staat alles gereed voor een echte Amsterdamse topavond.

Een pikketanissie gaat er altijd in
Maak kennis met het Amsterdamse cabaret duo Joki en Gerry. De zogenaamde eigenaren van ons onvervalste Mokums paradijs. Ze ontvangen u met open armen! Joki voert het hoogste woord, het lijkt wel of ze u al jaren kent. En zij zal u trakteren op een komische zangles. Een pikketanissie, een citroentje met suiker of iets anders lekkers wordt alvast voor u ingeschonken.

Dans je de hele nacht met mij…
Intussen heeft Gerry zijn buikschuiver al omgehangen en zet onvervalste Mokumse deuntjes in. De toon is gezet! Wilt u meezingen, maar kent u de teksten niet? Geen paniek: de teksten worden u uitgereikt, zodat u naar hartenlust mee kunt doen! Ook zal onze fantastische zanger deze avond voor u optreden. De DJ krijgt iedereen aan het dansen, tot in de late uurtjes. Alles mag en alles kan deze avond ‘…..zolang de lepel in de brijpot staat. Hatsjee!’

Een avond vol Amsterdamse humor en gezelligheid!

vanaf 49,50 p.p.

Details

Vanaf € 49,50 p.p.

Minimaal 50 personen

4 uur

Mogelijk op uw eigen locatie of een externe feestlocatie in Nederland

Bij ons in de Jordaan ★★★★★ 4.9 (13) 5 1

Offerte aanvragen
De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van uw groepsgrootte en exacte invulling van het programma. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we doen u een passend voorstel op maat.

Heeft u vragen of bijzondere wensen?

Puur Rotterdam
Bel ons op 088-7887020
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Chat met ons

Reviews

Fortis Bank

Bij ons in de Jordaan
5 5 1
Ik laat je graag nog even weten dat het enig was, afgelopen zaterdag. Iedereen heeft echt voluit meegedaan. De accordeonist is echt een vakman en maakte onze Amsterdamse feestavond tot een groot succes.
★★★★★

Axis & Stuifmeel

Bij ons in de Jordaan
5 5 1
Om zes uur werden we afgezet bij een Amsterdams eetcafé, waar we heerlijk hebben gegeten en de sfeer echt op zijn Amsterdams was door de zanger en zangers die heerlijke Amsterdams nummers zongen.We werden met open armen ontvangen door de eigenaar en eigenares, hebben die avond een topavond gehad om nooit meer te vergeten. Namens alle mensen van AXIS & Stuifmeel, Puur* Events bedankt!!
★★★★★
Puur Feesten

Puur Feesten