Wij hebben de kennis, contacten en ervaring
om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken

Advies? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887020

Klantbeoordeling 9,4

1001 nacht ★★★★★ 5 5 1

1001 nacht

Wrijf over de olielamp en poef! Wij toveren uw feestlocatie om in oosterse sferen. Welkom in het sprookje van 1001 nacht! Vertel ons uw wensen voor uw bedrijfsfeest en wij laten ze uitkomen…

Oosterse sferen
Hul u in harembroek en tulband en stap binnen in een wereld vol kleuren en geuren en oosterse mystiek… Benieuwd wat de toekomst u zal brengen? Onze waarzegster onthult al uw toekomstdromen. Eenmaal terug in het hier en nu kunnen de echte waaghalzen op de foto met een meterslange slang of een ritje maken op ‘het schip van de woestijn’, een echte kameel!

Buikdansen
Ondertussen klinken er oosterse klanken uit de boxen van de DJ. Stilzitten is geen optie, want een exotische buikdanseres staat klaar om samen met u de heupen lekker los te gooien. Ontdek uw eigen oriëntaalse danstalent (en spieren waarvan u het bestaan niet wist). Dit wordt een swingende avond! Even uitpuffen? Dat kan. Heerlijk languit op een van de oosterse hemelbedden of op de kleurrijke kussens. Relax met een drankje in uw hand en ga op in de oosterse sferen…

Welkom in een Oostere wereld vol wonderen!

vanaf 49,50 p.p.

Details

Vanaf € 49,50 p.p.

Minimaal 50 personen

4 uur

Mogelijk op uw eigen locatie of een externe feestlocatie in Nederland

1001 nacht ★★★★★ 5 (1) 5 1

Offerte aanvragen
De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van uw groepsgrootte en exacte invulling van het programma. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we doen u een passend voorstel op maat.

Heeft u vragen of bijzondere wensen?

Puur Rotterdam
Bel ons op 088-7887020
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Chat met ons

Reviews

Unilever

1001 nacht
5 5 1
Ja, het was een meer dan gezellig feest. Grote opkomst, feestelijke stemming, een paar acts en heel goed verzorgd, zowel drank als spijs. Dank daarvoor. Bij een volgend uitje weet ik jullie te vinden!
★★★★★
Puur Feesten

Puur Feesten