Wij hebben de kennis, contacten en ervaring
om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken

Advies? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887020

Klantbeoordeling 9,4

Great Gatsby party ★★★★★ 5 5 1

Great Gatsby party

Vlinderdasjes en veren
Waan je in de wereld van The Great Gatsby waar niks te gek, te veel of te groot is! Trek je mooiste outfit uit de kast en schroom niet je op te doffen. Dress to impress! Niet veel items in je kast liggen? Geen probleem: voor nog wat extra’s kunnen jullie ook in de metamorfose corner terecht. Bij binnenkomst staan onze Charleston Girls jullie al op te wachten met een heerlijk welkomstdrankje. De ruimte is omgetoverd tot een waar feestfestijn vol met lampionnen, struisvogelveren en lampjes.

Jazzytunes en Charleston dansen
Fly me to the mooooon, and let me play among the stars… Geniet van de opzwepende tonen van de piano. De klanken strelen je oren vanaf het moment dat jullie binnenkomen. Na het diner kunnen jullie los op de dansvloer. Maar wel in stijl… Gatsby stijl! Walsen, quickstep of de Charleston, alles is goed. Niet bekend met één van deze stijlen? Doe dan mee met onze danseressen! Zij geven een korte demonstratie en vragen jullie dan allemaal mee te doen. Niet moeilijk, wel genieten!

Voor altijd een eeuwig..
Even moeie voetjes? Laat jullie dan voor eeuwig vastleggen bij onze fotograaf. In onze fotohoek is niets te gek. Snorren, jasje, dasje.. Er is overal plek voor! Voor degene die nog plek over hebben in hun maag, kan er heerlijke chocolade geproefd worden. Puur, melk, gevuld of niet.. Elk soort chocolade heeft zijn eigen verhaal. Als afsluiting kan iedereen proosten met een glas Champagne uit de champagnetoren. Een avond optimaal genieten!

vanaf 49,50 p.p.

Details

Vanaf € 49,50 p.p.

Minimaal 50 personen

4 uur

Mogelijk op uw eigen locatie of een externe feestlocatie in Nederland

Great Gatsby party ★★★★★ 5 (1) 5 1

Offerte aanvragen
De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van uw groepsgrootte en exacte invulling van het programma. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we doen u een passend voorstel op maat.

Heeft u vragen of bijzondere wensen?

Puur Rotterdam
Bel ons op 088-7887020
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Chat met ons

Reviews

H&M

Great Gatsby
5 5 1
We hebben gister echt een top avond gehad.. Van te voren waren we niet zo zeker over de band. Maar hierin moeten we jullie gelijk geven. Dit was echt su-per! Ook de formatie tijdens het eten echt heerlijk! Iedereen was zeer te spreken over de locatie.
★★★★★
Puur Feesten

Puur Feesten