Wij hebben de kennis, contacten en ervaring
om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken

Advies? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887020

Klantbeoordeling 9,4

Gek op Holland dinnershow ★★★★★ 5 5 1

Gek op Holland dinnershow

Welkom bij de allermooiste dinnershow van eigen bodem. Heintje zong niet voor niets uit volle borst: ‘Ik hou van Holland, landje aan de Zuiderzeeee….” Denkt u aan Holland dan denkt u aan molens, tulpen, klompen en kaas. Maar ook aan Hollandse sfeer en gezelligheid. Vanavond geen gierigheid, we beloven het! Bij binnenkomst start u met een heerlijk Hollands welkomstdrankje. Proost!

Een beetje verliehiefd!
Eenmaal binnen zetten onze accordeonist en komische zangjuf meteen de bekendste Hollandse hits in. Zing uit volle borst mee met hits als ‘Je loog tegen mij’, ‘Een beetje verliefd’ en ‘Zij gelooft in mij’, de sfeer zit er meteen goed in! Vervolgens komt de mysterieuze goochelaar langs ieder zijn/haar tafeltje. De trucs, de mysterie, u gelooft uw eigen ogen niet! Tijdens het voorgerecht kunt u genieten van de hilarische fouten-prijzen-bingo.

Hollandse toppers
Geniet en zing mee met de Hollandse dansmedley. Ook de voetjes mogen van de vloer! Tijdens het eten draait de DJ de echte Hollandse achtergrondmuziek. Niet genoeg aan muziek alleen? Onze Hollandse zanger zingt de sterren van de hemel. Met bloeeeed, zweeet en traaaaaaaaaaaaaanen.. Een dinnershow vol oer-Hollandse gezelligheid!

vanaf 64,50 p.p.

Details

Vanaf € 64,50 p.p.

Minimaal 40 personen

4 uur

Mogelijk op uw eigen locatie of een externe feestlocatie in Nederland

Gek op Holland dinnershow ★★★★★ 5 (2) 5 1

Offerte aanvragen
De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van uw groepsgrootte en exacte invulling van het programma. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we doen u een passend voorstel op maat.

Heeft u vragen of bijzondere wensen?

Puur Rotterdam
Bel ons op 088-7887020
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Chat met ons

Reviews

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde

Gek op Holland dinnershow
5 5 1
Ik wilde je even laten weten dat ons personeelsuitje afgelopen zaterdag, mede door jullie organisatie, erg geslaagd was. De ik hou van Holland quiz was erg leuk, goede presentatrice en het eten bij den Draeck was ook erg goed. Bedankt voor het organiseren.
★★★★★

RPS BV

Gek op Holland dinnershow
5 5 1
Wij zijn weer bijgekomen van alle feestactiviteiten! We hebben een super avond gehad en van onze collega’s horen we alleen maar positieve reacties. Hartelijk dank voor de foto’s, ik heb ze inmiddels onder onze collega’s verspreid. Jullie nogmaals hartelijk dank voor jullie hulp en begeleiding.
★★★★★
Puur Feesten

Puur Feesten