Wij hebben de kennis, contacten en ervaring
om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken

Advies? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887020

Klantbeoordeling 9,4

Escape dinerspel ★★★★★ 5 5 1

Escape dinerspel

Waarom is het Escape dinerspel zo goed?
Het escape dinerspel is de perfecte manier om uw feest memorabel van start te laten gaan. Tijdens dit spannende spel ervaart u het gevoel van een escape room. Deze bijzondere escape room ervaring is mobiel en kan in iedere ruimte worden opgezet. Daarnaast is het te spelen met groepen tot wel 333 personen! Tijdens het spel bevindt u zich aan boord van VOC schip De Eenhoorn. Het is de laatste reis op weg naar Nederland. Tijdens de afvaart horen alle aanwezigen dat het schip binnen een uur vergaat. Eén uur om het schip te redden, één uur om uzelf en uw groepsgenoten veilig te stellen. Goed voor de samenwerking en verbondenheid in de groep!

Waar kunt u zich op verheugen?
Onze spelmakers toveren iedere ruimte met gemak om tot escape room en zorgen dat u compleet kunt opgaan in de ervaring. Zodra u de escape room betreedt en de klok begint te tikken, start u meteen met het spelen van het spel. Alle puzzels vergen goede samenwerking en goede communicatie. Ieder gevonden object, iedere slimme combinatie en iedere opgeloste puzzel helpt u verder in het spel, waardoor het team echt gemotiveerd blijft. Na afloop van dit bloedstollende spel knorren de magen en serveren de koks het diner uit. Hèt moment om na te praten over deze bijzondere ervaring en alvast in de feeststemming te komen

vanaf 49,50 p.p.

Details

Vanaf € 49,50 p.p.

Minimaal 30 personen

3,5 uur

Mogelijk op uw eigen locatie of een externe feestlocatie in Nederland

Escape dinerspel ☆☆☆☆☆ 0 (0) 5 1

Offerte aanvragen
De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van uw groepsgrootte en exacte invulling van het programma. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we doen u een passend voorstel op maat.

Heeft u vragen of bijzondere wensen?

Puur Rotterdam
Bel ons op 088-7887020
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Chat met ons

Reviews

Puur Feesten

Puur Feesten