Wij hebben de kennis, contacten en ervaring
om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken

Advies? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887020

Klantbeoordeling 9,4

Cabaret royale ★★★★★ 5 5 1

Cabaret royale

Vanavond gaan we even terug in de tijd… 1881, Parijs, Montmartre. Op Boulevard de Rochechouart begint een limonadefabrikant en leider van een theatergezelschap een theatercafé: Le Chat Noir. Al snel wordt le Chat Noir een populaire ontmoetingsplaats voor chansonniers, komedianten, schrijvers, dichters, pianisten en buurtgenoten. Het publiek smult van de magische klanken, de creatieve uitspattingen en de komische noot!

De kleinkunstenaars staan te popelen…
Vanavond is het uw beurt om een onvergetelijke avond vol zang, dans en komedie te beleven. Onze ‘Le Chat Noir’ is exclusief gereserveerd voor uw gezelschap. Wij hebben de rode loper al uitgerold, onze kleinkunstenaars staan te popelen in de coulissen en onze showgirls staan klaar met een glas bubbels…

Burlesque, comedy, illusie en meer…
Maak u klaar voor een onvergetelijke avond met een uitdagende burleske dansact, een mini stand-up comedyshow waarvan de tranen u over de wangen biggelen en geniet van de magische klanken van onze waanzinnige zangeres. En dat is niet de enige magie op de avond. Onze tafel-illusionist zet u zomaar op het verkeerde been en de sneltekenaar zorgt voor hilarische karikaturen. Uiteraard worden uw mooiste gelaatstrekken uitvergroot! Ondertussen heeft de kok een heerlijk 3-gangenmaal bereid en kunt u tussen de lach en de betovering genieten van de lekkerste ‘culinariteiten’.

Magische klanken, creatieve uitspattingen en een komische noot!

vanaf 64,50 p.p.

Details

Vanaf € 64,50 p.p.

Minimaal 40 personen

4 uur

Mogelijk op uw eigen locatie of een externe feestlocatie in Nederland

Cabaret royale ★★★★★ 5 (1) 5 1

Offerte aanvragen
De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van uw groepsgrootte en exacte invulling van het programma. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we doen u een passend voorstel op maat.

Heeft u vragen of bijzondere wensen?

Puur Rotterdam
Bel ons op 088-7887020
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Chat met ons

Reviews

Loontjens Automaten BV

Cabaret royale
5 5 1
Ja, ik ben eindelijk opgedroogd!!! Maar wat was een geweldige dag! Bedankt hiervoor, en bedankt voor de foto's en filmpjes , erg leuk om een aandenken te hebben.
★★★★★
Puur Feesten

Puur Feesten