Wij hebben de kennis, contacten en ervaring
om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken

Advies? Ga naar het contactformulier of bel ons op 088-7887020

Klantbeoordeling 9,4

Around the world ★★★★★ 5 5 1

Around the world

Pak uw koffer in en leg uw paspoort klaar, want tijdens deze dinnershow maakt u een wereldreis om nooit te vergeten! Waar u ook naartoe vliegt, Captain George en zijn stewardessen zullen u tijdens de reis flink in de watten leggen. Please fasten your seatbelts. Are you ready for take-off?

Mysterie en dans
Als iedereen aanwezig is kan de dinnershow losbarsten en wordt er gestart met een cancan dans. Deze act wordt verzorgd door professionele danseressen. Vervolgens komt de mysterieuze goochelaar langs ieder tafeltje. De trucs, de mysterie, u gelooft uw eigen ogen niet!

Hollandse hits!
Natuurlijk mag ons koude kikkerlandje niet ontbreken. Geniet en zing mee met de Hollandse dansmedley. Ook de voetjes mogen van de vloer! Liever uw strot smeren? Doe dan mee met de smartlappenworkshop en zing de echte klassiekers. Als afsluiter vliegen we naar Brazilië voor een heuse Rio carnaval show, Aribaaaaaa!

Reis de wereld rond tijdens een heerlijk 3-gangen diner!

vanaf 69,50 p.p.

Details

Vanaf € 69,50 p.p.

Minimaal 40 personen

4 uur

Mogelijk op uw eigen locatie of een externe feestlocatie in Nederland

Around the world ★★★★★ 5 (1) 5 1

Offerte aanvragen
De prijs is exclusief BTW en afhankelijk van uw groepsgrootte en exacte invulling van het programma. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we doen u een passend voorstel op maat.

Heeft u vragen of bijzondere wensen?

Puur Rotterdam
Bel ons op 088-7887020
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Chat met ons

Reviews

Loontjens Automaten BV

Dinnershow Around the World
5 5 1
Ja, ik ben eindelijk opgedroogd!!! Maar wat was het geweldige dag! Bedankt hiervoor, en bedankt voor de foto's en filmpjes, erg leuk om een aandenken te hebben.
★★★★★
Puur Feesten

Puur Feesten